Josefine Caarle träffade sitt ex som dumpade henne över telefon

För de som hängt med i svängarna så blev Josefine Caarle dumpad av sitt ex på telefon för cirka två år sedan. Men nu har han hört av sig igen.


Det var för cirka två år sen som Youtubestjärnan Josefine Caarle, 24, mottog ett samtal från sin dåvarande pojkvän som berättade att han ville göra slut. 

Världen rasade och hon trodde att det hela var ett skämt. Men det var det inte. 

– Allt hade varit så bra, vi klickade på alla plan och jag kände verkligen att jag hittat rätt, berättade hon i podden "I sanningens namn". 

Josefine berättade att hon grät sig till sömns på kvällarna. Men sedan kom hon på fötter igen. Bildkälla: Josefine Caarle Instagram

– Det kom som en blixt från klar himmel. Jag var utomlands med min familj och trodde att han skulle ringa för att säga hej. Så gjorde han slut. Jag är inte alls över detta ännu utan bearbetar det fortfarande så gott det går. Jag fick ju inte ens en förklaring till varför han gjorde slut. Utan plötsligt var det bara över, berättade berättade hon då.

Men tiden gick och hon träffade Leo Zuffanelli och efter några månaders dejting gick de ut med att de var ett par. Men i slutet av förra året berättade Caarle att de slutligen valt att gå isär. 

– Vi blev kära väldigt fort och älskade verkligen sönder varandra. Men sen kom livet ikapp. Vi hamnade i en situation där vi inte fick upp varandra. Vi var som två magneter med minus mot varandra så det sköt ifrån och gick åt olika håll. Vi synkade inte, berättar hon. 

– Det är en jobbig process då vi har känslorna kvar. Det är ju en tragedi att känna så för någon men ändå inte lyckas få livet att gå ihop. Vi har även lyckats såra varandra trots att båda bara vill att den andra ska må bra.

"Träffade mitt ex"

I sin senaste vlogg berättar nu Caarle till sina följares förvåning att hennes första ex börjat höra av sig. 

– Detta är alltså inte Leo utan han som dumpade mig på telefon för två år sedan, berättade hon. 

– Jag tycker inte att du ska svara alls. Han ska inte kunna höra av sig när det passar och att du då direkt ger respons, sa hennes vän. 

"Jag träffade mitt ex", berättar Josefine i sin senaste video. Bildkälla: Youtube

Men Caarle bestämde sig för att träffa exet. Vilket hon gjorde efter några glas bubbel med sin vän. 

– Jag träffade mitt ex igår. Och vi pratade ut. Han fick förklara lite vad det var som hände och.... det kändes väldigt bra. När jag såg honom kände jag liksom.... ja, där är han, säger hon. 

– Det är så sjukt att den man legat och gråtit för sedan kan bli... någon man inte känner någonting för. Klart det var jobbigt då mycket känslor kom tillbaka... men det var liksom lugnt, sa hon då. 

Vill du läsa mer om uppbrottet från Leo Zuffanelli så kan du göra det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".