Molly Sandéns heta ord till pojkvännen David Larsson

- 12/03/2020, 11:21

Molly Sandén har gått vidare efter uppbrottet från Danny Saucedo. Hennes nya pojkvän heter David Larsson, och på sociala medier visar paret sina känslor.

För nästan exakt ett år sedan stod det klart att förhållandet mellan artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 34, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut för nästan exakt ett år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. Men i mars bröt de alltså förlovningen och ställde in bröllopet.

Sedan dess så har både Molly och Danny gått vidare på varsitt håll. I november avslöjades det att Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson, 24.

Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän
Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

David Larsson är Mollys nya kärlek

Bara någon månad senare berättade Molly för Aftonbladet att hon träffade någon men att hon inte kommer avslöja personens namn.

Så i början av februari stod det klart att Mollys nya pojkvän är artisten David Larsson, något som Expressen då rapporterade om. David sjunger i bandet The Royal Concept, men då han är otroligt musikalisk behärskar han även gitarr och keyboard.

David Larsson
David Larsson är killen som fått Molly på fall! Bildkälla: Instagram/karldavidlarsson

Nu visar paret sina känslor öppet på sociala medier. Under onsdagen la David ut en bild på sig själv på Instagram, och Molly var en av de som kommenterade.

"Snyggaste jag vet", skrev hon tätt följt av en eld-emoji. David var inte sen att svara tillbaka med en brinnande eld...

David Larsson
Oh la la – Molly snålade inte på komplimangerna. Bildkälla: Instagram/karldavidlarsson

Känner du igen David sedan tidigare är det inte konstigt. Han har nämligen varit tillsammans med Félice Jankell, 28.

David Larsson och Felice Jankell
David Larsson var tidigare tillsammans med Felice Jankell. Bildkälla: Stella Pictures.