Onsdag 28 Sep
Stockholm

Ilska mot Katrin Zytomierskas corona-reklam: "Vidrigt"

Katrin Zytomierska och corona
Katrin Zytomierska och corona. Foto:

Katrin Zytomierska lanserar en omega 3-olja. "I tider som dessa med ett läbbigt Corona-virus är det ännu viktigare än vanligt att boosta och stärka sitt immunförsvar", skrev Katrin. Nu möts hon av massiv kritik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i lördags som Katrin Zytomierska, 42, la ut ett samarbete med sitt företag Clean Eating. På Instagram berättade Katrin att de nu lanserat en omega 3-olja. 

"Det är en sjuk slump att vår omega-3 olja kommer nu, jag är så otroligt tacksam för det! Timingen kunde inte varit mer perfekt. I tider som dessa med ett läbbigt Corona-virus är det ännu viktigare än vanligt att boosta och stärka sitt immunförsvar", skrev Katrin och fortsatte:

"Jag vill starkt rekommendera er att börja ta en sked av vår olja för att skydda er i bästa mån. Den är dyr, men den är det för att den måste vara det. Det är väl investerade pengar i er hälsa. Det här är ingen produkt som vi tjänar pengar på utan en produkt vi valt att sälja för att visa att vi bryr oss om hälsan på riktigt. Pengar tjänar vi på andra saker. Ta hand om er folket! Länk i min profil", skrev hon vidare.

"Timingen kunde inte varit mer perfekt", skrev Katrin bland annat i reklamen för sin omega 3-olja. 200 milliliter av oljan kostar 399 kronor. Bildkälla: Instagram/katrinzytomierska

"Så otroligt smaklöst och vidrigt"

Nu möts Katrin av mängder av kritik i sitt kommentarsfält. Flera skriver att de har anmält Katrins reklam till konsumentverket, och Katrins beteende kallas både för smaklöst och vidrigt.

Några kommentarer lyder:


"Detta är bara ännu ett bevis på att du försöker lura folk på pengar. Att du inte skäms att för dig är pengar viktigare än något annat!!"

"Man blir fan mörkrädd"

"Sjukaste inlägget någonsin. Det finns inget som tyder på att omega 3 get något slags skydd mot Corona överhuvudtaget. Du använder människors rädsla och desperation för att tjäna pengar, anser jag."

"Osmakligt"

"Pinsamt"

"Vi är många som anmält reklamen till Konsumentverket."

"Människor dör och du utnyttjar det för att sälja en fucking fiskolja. Så otroligt smaklöst och vidrigt."

"Anmält till Konsumentombudsmannen. Du borde skämmas som försöker tjäna pengar på människors oro."

Katrin själv har ännu inte svarat på kritiken.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om artisten Danny Saucedo som möttes av kritik efter att han skrivit att "cancer orsakas av en cancer-svamp".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.