Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det innehåller den ökända kriskistan på Robinson-ön

- 24/04/2020, 12:54 -

Att vara deltagare i Expedition Robinson är ingen barnlek direkt. Men på ön så finns det en kriskista med saker som ska underlätta vardagen för de tävlande.

Expedition Robinson är i full gång och i avsnitten får tittarna se hur deltagarna kämpar för överlevnad och för att hålla sig kvar på den tuffa ön. 

Bland deltagarna finns bland annat en dansare, en kock, en flygtekniker, en hypnotisör, en Youtubestjärna och en annan känd TV-personlighet – nämligen Julia Franzén.

Julia har tidigare synts till i programmet Cirkus Magaluf som sändes 2016 på Viafree. I programmet kunde man se henne arbeta som värdinna på nattklubben Grabbarna Grus i Magaluf.

Efter sin medverkan i Robinson har Julia skaffat sig en Youtubekanal där hon delar med sig av en rad hemligheter från Robinson-inspelningen. Bland annat så har hon berättat om den så kallade "kriskistan" som finns på ön. 

Det innehåller den

Så vad innehåller då kistan?

Jo, i kriskistan så finns:

Akutsaker

Myggspray

Sårspray

Solkräm

Julia berättar om kriskistan. Bildkälla: Youtube

– Många av deltagarna undrade varför de var så jävla bleka efter så många veckor på ön, då insåg vi att det var SPF 50. Vi frågade därför om vi kunde få en med lite lägre solskydd i – men det fick vi inte. Så det var antingen att vara kritvit eller bränd, berättar Julia. 

– Vi fick absolut inga hygienartiklar så som tandkräm, tandborste, tvål, schampo eller liknande, avslutar hon.