Torsdag 11 Aug
Stockholm

Christina Salibas ex-make till hård attack mot Camilla Läckberg

Christina Saliba och Camilla Läckberg
Christina Salibas ex-make till attack mot Camilla Läckberg. Foto:

Det infekterade läget inom Camilla Läckberg och Christina Salibas vårdsatsning Hedda Care fortsätter. I en serie hårda kommentarer går Salibas ex-make nu till attack mot Läckberg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i vintras som deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, avslöjade sitt nya projekt. Tillsammans med Christina Saliba, 45, och läkaren Sara Löfgren, 46, grundade hon vårdcentralen Hedda Care.

"När köer och väntetider i vården växer tar kvinnor smällen. Kvinnor ansvarar inte bara för sin egen hälsa, vi planerar oftast våra barns och föräldrars sjukvård också. Därför är jag otroligt stolt över att berätta att jag är en av medgrundarna till Hedda Care", skrev Camilla på Instagram.

Christina Saliba och Camilla Läckberg har jobbat ihop i flera år. De grundade även Hedda Care ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Hedda Cares prislista fick många att sätta kaffet i halsen. Ett besök hos en familjeläkare på Hedda Care kostar upp till 1650 kronor och ett gynekologbesök kostar mellan 1110 – 2490 kronor. 

Då riktades många höjda röster mot Hedda Care. Några reaktioner löd:

"Prislistan är helt galen. Målgruppen är ju inte direkt äldre eller ensamstående mammor, snarare höginkomsttagare."

"Fint att ni vill kämpa för ”kvinnor”. Synd att det bara handlar om rika kvinnor."

"Med dessa priser vänder ni er inte till kvinnor, barn och gamla!".

Kritiserade coronatester

Den senaste veckan har Hedda Care återigen mötts av massiv kritik. Den här gången är det från socialministern Lena Hallengren (S) och professorn Björn Olsen. Detta då Hedda Care säljer tester till privatpersoner som vill veta om de är immuna mot Corona.

"Att kapitalisera på människors oro under en pandemi och dessutom ge dem en falsk trygghetskänsla eftersom testerna inte är säkra enligt experterna – det är en ny bottennivå. Girigheten har fått ett nytt ansikte", skrev Hallengren i en kommentar till TT, skriver Aftonbladet.

"Girigheten har fått ett nytt ansikte", säger Lena Hallengren om Hedda Cares coronatester. Bildkälla: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT Bild

Camilla Läckberg själv är starkt emot att Hedda Care erbjuder tester till privatpersoner.

"Jag är stolt ägare i Hedda Care men som ägare är man inte alltid informerad i de operativa beslut som tas. Jag står fullt bakom att Hedda Care skall hjälpa vården med coronatester däremot har jag sedan länge uttryckt till ledningen för Hedda Care att jag inte anser att man - i dagsläget - skall erbjuda tester till privatpersoner, vilket inte hörsammats", skrev Camilla bland annat på Instagram.

Salibas ex-man till attack 

På Instagram skrev Christina Saliba under söndagen om den infekterade situationen på Hedda Care. I en kommentar till en följare som hoppades att de kunde lösa problemen svarade Saliba:

"Det hoppas jag med. Så här ska det inte vara. Från min sida finns det ingen osämja".

I kommentarsfältet kritiserade en person då Saliba, och skrev bland annat att pengar verkade viktigare än relationen till Läckberg. 

En av de som då gav sig in i diskussionen var Salibas ex-make, artisten Elias, 44.

Det tidigare paret Christina och Elias syntes ofta på röda mattor ihop och var bland annat gäster på prinsessan Sofia och prins Carl-Philips bröllop år 2015. 

Christina Saliba och Elias påväg till prinsessan Sofia och prins Carl Philips privata bröllopsmiddag år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

De har även umgåtts flitigt med Camilla Läckberg och hennes make Simon Sköld. På Instagram finns bilder från bland annat parsemestrar.

Men vi gissar att den goda stämningen är som bortblåst nu. I flera kommentarer gick Elias under söndagen till attack mot både Salibas följare och även flera personangrepp mot Camilla Läckberg.

"Håll din käft stängd innan jag personligen kommer och stänger den" och "jag känner din vidrighet ända hit" var några av de saker han skrev till en person som kritiserade Hedda Care.
Under måndagsmorgonen var alla kommentarerna raderade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.