Tisdag 16 Aug
Stockholm

Här är Harry och Meghan Markles nya hus – kostar 148 miljoner

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry har siktet inställt på ett drömhus för 148 miljoner kronor. Foto: Stella Pictures.

Prins Harry och Meghan Markle flyttar snart in i en enorm megavilla i Pacific Palisades i Los Angeles. För huset betalar de hisnande 148 miljoner kronor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Prins Harry, 35, och hans hustru Meghan Markle, 38, har hittat sitt drömhus. I det lyxiga området Pacific Palisades i Los Angeles ligger parets nya boende.

Megavillan har en fantastisk havsutsikt, sex sovrum, sex badrum, pool, en stor paviljong, flera balkonger, en privat hemmabio och givetvis garage. Huset byggdes 1988 men har sedan dess renoverats ordentligt, och tja, smakar det så kostar det...

Prins Harry och Meghan Markles hus i soliga Los Angeles. Bildkälla: Stella Pictures.

Hela 148 miljoner kronor är huset listat för hos mäklaren. Men då får Meghan, Harry och sonen Archie, 1, grannar som Tom Hanks och Ben Affleck.

Här kan paret ta ett härligt morgondopp. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt källor till The Sun så kommer även Meghans mamma Doria Ragland, 63, att flytta in i det enorma huset. Hon får en egen liten "mormors-bostad", skriver tidningen vidare.

Härifrån har de en fantastisk havsutsikt. Bildkälla: Stella Pictures.

Parets hemliga budget avslöjad 

– Så fort det inte längre är karantän och "lockdown" i Los Angeles så kommer Harry och Meghan att flytta in. Och de vill ha med sig Doria på det här tåget. Hon är otroligt självständig och vill inte störa dom. Hon kommer ha sin egen del i huset, säger källan vidare.

Doria Ragland, Meghan Markle och prins Harry flyttar ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt källan så litar inte Meghan på särskilt många människor och Doria har varit Meghans stora klippa under den tuffa tiden som Meghan utstod i England.

Harry och Meghans hus, som är beläget på Shadow Mountain Drive, ägs nu av Steve Chasman som är mest känd för att ha producerat succéfilmerna "Fast and Furious". Han la ut huset till försäljning i september förra året.

Prins Harry och Meghan Markles hus har allt man kan önska sig. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Tmz så håller sig huset inom parets budget som har ett tak på 175 miljoner kronor. Så då räcker det till lite möbler.

Se Harry och Meghans hus i klippet ovan!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.