Onsdag 6 Jul
Stockholm

Reglerna som prinsessan Charlotte, 5, måste följa – varje dag

Prinsessan Charlotte med mamma Kate Middleton
Prinsessan Charlotte med mamma Kate Middleton. Foto: Stella Pictures

Kate Middletons och prins Williams dotter prinsessan Charlotte är bara fem år gammal – men har redan en hel del regler hon måste följa varje dag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kate Middleton och prins William har fullt upp med sina många barn – det är prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Både Kate och William är väldigt engagerade föräldrar, men behöver även de hjälp. Därför har de anlitat barnflickan Maria Borrallo – som sägs vara perfekt för jobbet.

Kate Middleton och prins William med sina tre barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Mirror är hon den bästa barnflickan som går att ha, och hon har studerat på den prestigefyllda nannyskolan Norland. Maria har jobbat för familjen sedan år 2014, då var prins George bara åtta månader gammal.

Maria bor i Kensington Palace och reser med familjen på stadsbesök och annat när det behövs. Maria tros vara väldigt strikt med barnen och har en "inget tjafs"-inställning.

Prins George och prinsessan Charlotte. Bildkälla: Stella Pictures.

"De får inte tjafsa"

Enligt Louise Heren som är expert på Norlands läror så finns det en hel del regler som de kungliga barnen måste följa.

– De får inte tjafsa. Maria är medveten om att när de går av flygplan, håller sin mammas hand när hon ler och vinkar mot folkmassorna så kan det inte vara något gråtande eller förfärliga utbrott, säger Heren till The Sun.

Innan offentliga framträdanden så preppas barnen ordentligt av Maria. 

– Hon säger "det här är ett tillfälle för dig att visa mamma och pappa hur fantastisk du är. Du ska le och vara riktigt snäll mot dom, och sen kan vi leka", berättar Louise. 

Läggdags för knattarna är det varje kväll klockan 19.00.

För att förhindra att barnen gnäller om mat och är petiga med sådant så introducerar nya maträtter och olika smaker flera gånger i veckan.

Prinsessan Charlotte har en del regler hon måste följa varje dag. Bildkälla: Stella Pictures.

Ute och leker i regn och rusk

All lek äger dessutom rum utomhus – oavsett väderlek.

– Det är mycket cykelturer, leka med hundarna, kanske påta i trädgården lite. Norland är väldigt inne på att lära barnen genom lek. Även om regnet öser ner så ska de gå ut. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. De måste ha rätt kläder på sig bara, säger hon vidare.

Att lägga pussel är även något som är poppis i hushållet, skriver Mirror.

Skärmtid på till exempel iPads är helt upp till föräldrarna – och är något som prins William har sagt att han tycker är svårt att veta vad som är lagom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.