Känd svensk artist kidnappad
En känd svensk artist kidnappades och utsattes för en förnedrande misshandel.

Kidnappade artisten knivskars i ansiktet och rånades på Rolex

En av Sveriges mest kända artister kidnappades och utsattes för en misshandel. Nu framkommer nya uppgifter: de misstänkta gärningsmännen ska ha skurit artisten i ansiktet och rånat honom på bland annat en Rolex-klocka och juveler.


Det ska ha varit i mitten av april som en välkänd svensk artist kidnappades och utsattes för en förnedrande misshandel. Under måndagskvällen spreds flera bilder på sociala medier som visade artisten med blod i ansiktet.

Expressen rapporterar att en anmälan om människorov har upprättats, men artisten själv vägrar att hjälpa polisen eller delta i utredningen.

Under måndagsnatten delade artisten en hälsning till sina fans.

– Jag har en sak att säga till er, alla där ute kan bli kidnappade och slagna, men benim (jag, reds. anm) mår bra och är vid liv.

Kidnappades av 15 maskerade män

Nu avslöjar Expressen att artisten ska ha blivit bortförd av ett 15-tal maskerade män. De skar honom med kniv i ansiktet och rånade honom på en Rolex-klocka och smycken.

Enligt uppgifter till Expressen var flera av de maskerade kidnapparna kopplade till Vårbynätverket. I mars rapporterade Svt att det kriminella nätverket kunde kopplas till fyra olika skjutningar.

– Det handlar om fyra incidenter. Men det finns en tystnadskultur och polisförakt bland de här grupperingarna så det kan finnas ett mörkertal, sa Ayman Aboulaich, gruppchef vid sektionen för grova brott i polisområde Stockholm syd, om skjutningarna då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.