Jude Law, Sadie Frost och Iris Law
Jude Law och Sadie Frost är föräldrar till Iris Law

Så ser Jude Law och Sadie Frosts dotter Iris Law ut idag

Under sin tid tillsammans fick skådespelarparet Jude Law och Sadie Frost tre barn. Deras dotter Iris har nu hunnit bli 20 år gammal – och gör kometkarriär som modell.


Den 25 oktober år 2000 föddes Iris Tallulah Elizabeth Law. Hon är dotter till skådespelarna Jude Law och Sadie Frost, och hennes gudmor är ingen mindre än supermodellen Kate Moss.

Första gången Iris hamnade på löpsedlarna var hon bara två år gammal. Då hade hon av misstag råkat knapra i sig en ecstasytablett. Drogpillret hittade hon på golvet på den exklusiva medlemsklubben Soho House i London där hon hade varit på ett barnkalas.

Sadie Frost och Jude Law på gala år 2000. Bildkälla: Stella Pictures.

Idag har Iris hunnit bli 20 år gammal och hon gör kometkarriär som modell. Hon har synts i Vogue och gjort kampanjer för Miu Miu och Burberry. I mars gick hon dessutom på catwalken i Paris för just Miu Miu.

Iris har kontrakt med agenturen IMG Models, och på Instagram har hon över 260 000 följare. Där la hon nyligen ut bilder som avslöjar att hon även fått i uppdrag att modella för det italienska modehuset Fendi. 

Är du nyfiken på att se hur Iris ser ut idag? Se mer i klippet ovan!

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Iris bror Rafferty Law som även han gör succé som modell. Se bilderna och läs mer här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".