Måndag 26 Jul
Stockholm

Laila Bagges fina ord om Adam Alsing: "Han ringde upp"

Det är i en intervju med Nyheter24 som Laila Bagge berättar om sitt finaste minne av Adam Alsing. "Han brydde sig på riktigt", berättar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som den tragiska nyheten om att Adam Alsing, 51, dött nådde allmänheten. 

Adam avled i sviterna av covid-19.

Adam Alsing. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Adam har under sin långa och innehållsrika karriär varit programledare i flera program, varit med i poddar och arbetat med radio. Under alla år i branschen har han stött på väldigt många människor – en av dom är Laila Bagge

I en intervju med Nyheter24 berättar Laila om gången hon skulle sända radio för första gången – och Adam då överöste henne med stöttande ord. 

–  Jag hade börjat på RIX och skulle sända radio för första gången och Adam var superstöttande. Sen när Liam hade vunnit SM så hade han koll på det – vilket är otroligt ovanligt att man har koll på i denna bransch. Vad andras ungar gör liksom. Så han kom fram till oss på Kristallen och sa 'gud vad duktig du är Liam' och 'vad stolt du ska vara Laila', berättar hon. 

Liam och Laila är aktuella med en fjärde säsong av Lailaland.Bildkälla: Viafree

– Trots att vi var konkurrenter så kunde han ringa och berätta att man hade gjort någonting bra. Han brydde sig på riktigt, säger Laila. 

Liam instämmer snabbt med Laila.

– Han har frågat mig hur jag mår när han märkt att man haft det lite jobbigt. En människa som var genuint nyfiken och snäll, säger Liam. 

Laila och Liam är just nu aktuella med Lailaland. Premiäravsnittet finns nu på Viaplay & Viafree

Kommentera
Kopiera länk
Dela