Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen ber om ursäkt efter bilden. - Foto: Stella Pictures.

Kristin Kaspersen ber om ursäkt efter raderade bilden: "Dumt"

Flera av Kristin Kaspersens följare reagerade på en bild som Kristin la ut på Instagram. Nu har Kristin raderat bilden och gått ut med en offentlig ursäkt.


Det var tidigare i veckan som programledaren Kristin Kaspersen, 50, var på en middag tillsammans med vänner. På Instagram la Kristin ut en bild från den trevliga stunden – och många reagerade på att Kristin, såhär i Corona-tider, stod "för nära" sin väninna Melinda.

På Instagram berättar nu Kristin att hon tog bort bilden för att inte göra folk mer upprörda.

"Det jag skrev var att jag och Melinda känner varandra är ingen ursäkt bara en förklaring varför det kändes naturligt och jag kom av mig i det ögonblick bilden togs. Vi var på middag och följer restriktionerna som gäller. Då får man sitta bredvid varandra. Och när vi tog bilden stack jag fram huvudet bredvid henne. Det var såklart dumt men även jag kan komma av mig", skriver Kristin på sin Instagram.

Kristin säger att hon absolut inte tycker att det var okej men att hon kom av sig.

Kristin Kaspersen möttes av kritik efter Instagrambilden. Bildkälla: Stella Pictures

"Superbra att ni påminner"

"Någon frågar om jag inte följer restriktioner. Det gör jag på alla sätt. Ni ger en bra påminnelse om att det är lätt att tappa det efter så lång tid. Superbra ni påminner... Förutom den fina bilden efter en fin och viktig kväll, lovar jag att jag är noga och ber om ursäkt att jag ställde mig för nära Melinda. Ha en fin dag!", skriver Kristin på sin Instagram.

I kommentarsfältet får Kristin stöd från sina fans, och även hennes storasyster Malin Berghagen, 54, delar med sig av sina tankar.

Kristin Kaspersen fick stöd från sin syster Malin Berghagen. Bildkälla: Stella Pictures

"Älskade lillasyster. Jag är så innerligt trött på pekfinger-poliser som förpestar och geggar ner med sitt gnäll", skriver Malin. 

Hon uppmanar även sin lillasyster att lägga ut de bilder hon vill och blocka dom som gnäller.

"Dom har inget på ditt fina konto att göra. Du är magi och du är genom klok. Kör på! Så vi blir immuna mot sånt där antagande trams. Älskar dig", skrev Malin.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!