Margaux Dietz får ny samarbetspartner och toppjobb.
Margaux Dietz får ny samarbetspartner och toppjobb. - Foto: Margaux Dietz, Shutterstock

Här är Margaux Dietz nya toppjobb

Margaux Dietz tog internet med storm när hon publicerade sin förlossningsvideo på Youtube 2017. Sedan dess har det hänt grejer, och nu presenterar hon sitt senaste samarbete – med CDON.


Margaux Dietz har över 300 000 prenumeranter på Youtube, och inte minst räknas hon till en av Sveriges 30 mäktigaste Instagram-profilerna. Inte illa pinkat!

På sin Youtube delar hon med sin av sin vardag tillsammans med sonen och charmtrollet Arnold.

Ny samarbetspartner

Nu har entreprenören tagit ännu ett steg i karriären.

I ett pressmeddelande avslöjar nu Dietz att hon tillsammans med E-handelsföretaget CDON ska bygga upp företagets leksaksutbud.

– Jag har med omsorg valt leksaker till min son Arnold, med stort fokus på saker som ska stimulera hans sinnen och utveckla hans förmåga att kommunicera och lära sig nya saker, säger hon i pressmeddelandet.

Bildkälla: Margaux Dietz

Får ofta frågor

Det märks tydligt i Dietz vloggar att Arnold är ett stort fan av att lära sig nya saker. Influencern berättar vidare i meddelandet att hon ofta får frågor av sina följare hur hon tänker när hon köper leksaker till honom, vilket var en av anledningarna till att hon började samarbeta med CDON.

– Mina fans frågar mig ofta hur Arnold kan så mycket. Därför känns detta samarbete klockrent eftersom jag hjälper andra föräldrar att hitta leksaker som stimulerar barns sinnen och gör dem smartare, säger Margaux Dietz i en video på Instagram.

"Kommer vara ovärdeligt"

Henrik Jarl, marknadschefsansvarig på CDON, är mycket nöjd med beslutet.

– Som e-handlare utformar man generellt sitt utbud baserat på mängder av parametrar, såsom data och insikter - men att ta hjälp av en trovärdig influerares befintliga följarskara är något nytt - i alla fall för oss. Att ha en direktlina till Margauxs följare kommer att vara ovärdeligt i vårt arbete med att stärka leksakssortimentet, berättar han i pressmeddelandet.

Margaux Dietz kommer till största del att hjälpa företaget med att sätta CDONs egna och externa handlares utbud inom kategorin leksaker, och hennes följare kommer att få se mer utav samarbetet väldigt snart, då det går av stapeln 20 maj.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?