Torsdag 29 Jul
Stockholm

Robinson-Christoffer om Clara Henry: "Hänger en gång i veckan"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Robinson-profilen Christoffer Willén berättar i en intervju om relationen han har med Clara Henry efter Robinson-finalen. Och fortfarande står profilerna varandra nära.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Michael Björklund, blev under söndagen vinnaren av årets Expedition Robinson 2020. 

Säsongen har minst sagt varit en tittarsuccé och konstigt är inte det när det levererats drama, känslor, bråk, ovänskap, starka viljor, hämnd och starka band. 

Ett av de starkaste banden som tittarna fick se – det var mellan Christoffer Willén och Clara Henry. Profilerna fann snabbt ett intresse för varandra när Clara stegade in och valde sedan att hjälpa varandra tävlingen igenom. 

Clara och Christoffer. Bildkälla: TV4Play

I en intervju med Hänt berättar nu Christoffer att relationen fortsatt – även efter programmets avslut. 

– Vi är fortfarande väldigt, väldigt nära vänner. Vi klickade jättebra redan från första början och det har bara fortsatt att bli bättre och bättre, vår vänskap. Än idag som sagt, vi hänger säkert en gång i veckan och hon är en fantastiskt bra tjej, säger han till Hänt.

Clara fick några fler starka vänskaper under inspelningen. Några av deltagarna syntes nyligen på en återträff där de valde att göra matchande tatueringar. Clara valde även att göra en annan egen Robinson-tatuering på låret. 

Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela