Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson blir särbos. - Foto: Stella Pictures.

Magdalena Graafs nya besked om Filip: "Kan bli vi igen"

Magdalena Graaf och Filip Larsson verkar inte redo att gå skilda vägar riktigt än. Nu öppnar Magdalena upp för att det kan bli tal om att de ska bli särbos.


Det var i mitten av maj som Magdalena Graaf, 44, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 45. Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men relationen tog slut och bröllopet ställdes in.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena i sin blogg.

Magdalena Graaf och Filip Larsson överväger att bli särbos. Bildkälla: Stella Pictures

Funderar på att bli särbos

Kort därefter berättade Magdalena att hon och Filip inte bott ihop sedan i november, och förklarade att nyheten inte slog ner som en bomb för deras närmaste vänner.

Men nu tycks Magdalena och Filip börjat hitta tillbaka till varandra...

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

"Haha! Jag och Filip har LIIIIITE svårt att hålla fingrarna ifrån varandra…", skriver Magdalena i sin blogg och avslöjar att de funderar på att bli särbos.

"Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll. Vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten. Bara ömsesidig kärlek och respekt. Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid. Haha. Vi älskar trots allt varandra….. och hänger ändå", skriver Magdalena i sin blogg.

Härligt att höra!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

2 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.