Stockholm

Det var det första deltagarna åt efter Robinson-finalen

Vad var egentligen den första måltiden som Robinson-deltagarna fick?
Vad var egentligen den första måltiden som Robinson-deltagarna fick?.

Michael Björklund blev årets vinnare av realityserien "Robinson" – detta gjorde att han åkte hem 500 000 kronor rikare. Efter finalen firade hela gänget ordentligt tillsammans med produktionen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ålandskocken Michael Björklund vann för några månader sedan årets Expedition Robinson 2020. 

Säsongen blev minst sagt en tittarsuccé och konstigt är inte det när det levererades drama, känslor, bråk, ovänskap, starka viljor, hämnd och starka band. Micke blev med sin ödmjuka och vänliga anda snabbt en favorit hos både deltagare och tittare. 

– Många tycker säkert att hungern eller hygienen var bland det jobbigaste – men för mig var det att jag alltid tror så gott om alla. Men det här var ju en tävling då det handlar om att folk ska åka ut, berättade han i en tidigare intervju med Nyheter24

Under en tävling som gick ut på att bära kött passade flera av deltagarna på att äta då de var så utsvultna. Bildkälla: TV4Play

Innan deltagarna klev in i Robinson fick de höra av produktionen att många skulle vara nära att åka hem i början på grund av den bitande hungern.

Micke gick ned närmare 20 kilo under sin vistelse på ön. 

Först blev det smörgåsar – sedan buffé med skumpa. Bildkälla: Johan Nilsson/Janerik Henriksson/TT

Men efter en så pass långvarig (och ohälsosam) svält. Vad blev då det första som deltagarna fick sätta i sig?

– Det första som hände var ju att vi fick skumpa att skåla med. Sen for man iväg på sista synkarna där man fick prata in till kameran så fick vi smörgåsar av produktionen. Ja du kan ju tänka dig hur himelskt det smakade, berättar Micke för Nyheter24. 

– Sedan på kvällen fick vi åka tillbaka till resorten där det bjöds på en otrolig buffé och massa Champagne. Vi blev ju en aning på pickalurven då vi varken ätit eller druckit alkohol på väldigt länge, avslutar han. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.