Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg och Simon Sköld har köpt ett nytt lyxhus i Tyresö. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lackberg

Här är Camilla Läckbergs nya lyxhus – kostade 25 miljoner

Camilla Läckberg och Simon Sköld har köpt ett nytt drömhus i Brevik i Tyresö. Hela 25 miljoner kronor fick de hosta upp med för grosshandlarvillan. Men de får minst sagt mycket för pengarna.


Tidigare i veckan sålde Camilla Läckberg, 45, och maken Simon Sköld, 33, sitt enorma landställe i Norrtälje. För huset fick de galna 25 miljoner – och nu har paret köpt ett nytt lyxigt hus, bara 30 minuter från Stockholm.

"Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära", skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Camilla Läckberg sålde det här sommarstället tidigare i veckan. För huset fick hon 25 miljoner kronor. Bildkälla: Instagram/lackberg

För det nya huset, som ligger i Brevik i Tyresö, så betalade Camilla hela 25 miljoner kronor. Men huset som är från år 1900, har renoveringsbehov.

Hon berättar att de kommer att totalrenovera huset väldigt varsamt och ha respekt för "husets själ".

På Instagram visar nu Camilla Läckberg upp sitt nya hus – som hon betalade 25 miljoner kronor för. Bildkälla: Instagram/lackberg

"Nya äventyr"

Enligt mäklarannonsen på Skeppsholmen Sothebys så beskrivs grosshandlarvillan som en "magnifik fastighet" – något som inte är svårt att förstå. 

För pengarna får Camilla och Simon nämligen 10 rum och kök fördelade på 382 kvadratmeter. Dessutom har de en egen brygga och en tomtarea på 4379 kvadratmeter.

"Vi längtar efter att fylla även detta hus med familj, vänner, kärlek, skratt - och nya äventyr....", skriver Camilla på Instagram.

Grattis!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!