Måns Möllers före och efter-bild chockar fansen

- 19/06/2020, 11:06 -

Måns Möller har genomgått en stor förvandling i programmet "Den stora hälsoresan" som sänds på Dplay. Nu visar han upp det slutliga resultatet.

Det är i programmet "Den stora hälsoresan" tittarna kunnat följa med när Agneta Sjödin och Anders Öfvergård, Måns Möller och Özz Nujen, författaren Martina Haag samt polisen Martin Melin kämpar sig igenom 16 veckors helvete i jakt på ett hälsosammare liv. 

Någon som mött starka reaktioner på sin resa är Måns Möller. Detta efter att ha publicerat en nytagen bild på sin Instagram.

Måns bild väckte starka reaktioner. Bildkälla: Måns Möller Instagram

Några av de tusentals kommentarerna löd: 

"Du ser utmärglad ut"

"Det räcker nu"

"En en pizza. Du håller på att försvinna"

"Kallar du det där hälsosam?"

Men Måns tog det hela med en klackspark och har nu valt att publicera ännu en bild – men denna gång med en lång text till.

Måns visar upp före och efter. Bildkälla: Måns Möller Instagram

"I vilken kropp tror ni jag mår bäst? I vilken kropp orkar jag vara bäst pappa? Är det upp till mig eller ska andra bestämma? Jag mår så jäkla bra efter ”Hälsoresan”. På onsdag sänds det sista avsnittet på Dplay
Sänkt vilopuls - ger bättre återhämtning. Sänkt blodtryck. Jag bränner massor av mitt stresshormon cortisol när jag startar dagen med 45 min powerwalk enligt schemat. Sömnproblemen är borta, skriver han och fortsätter: 

"Dopaminproduktionen kommer igång och jag får lättare att koncentrera mig. Sjukt stolt o glad att fått göra denna livsstilsförändring och få bättre hälsa. Att träna sig till dessa hälsofördelar känns som bland det bästa jag gjort men det var tufft med ca 3 h träning totalt per dag och bra kost som justerades upp i mängd desto mer muskler jag fick. Alla i programmet har individuella kostscheman. När programmet slutade var jag tvungen å testa kroppen så jag cyklade till Hudiksvall o sen när jag kom hem spontansprang jag en halvmarathon och det kändes grymt bra. Motion i skog och mark är det jag mår bäst av", skriver Måns.

Till skillnad från förra inlägget möter Måns nu hyllande ord från sina följare som tycker att han gjort en fantastisk resa. 

Måns har i intervjuer berättat att han gått ned över 15 kilo. 

"Den stora hälsoresan" hittar du på Dplay.