Tisdag 27 Jul
Stockholm

Dolph Lundgrens ex Jenny om förlovningen: "Ingen respekt"

Det är i ett inlägg på Instagram som Dolph Lundgrens ex-flickvän Jenny Sandersson ger honom en ordentlig känga efter sin förlovning med nya flickvännen Emma Krokdahl.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I slutet av januari avslöjade Aftonbladet att den svenska skådespelarstjärnan Dolph Lundgren, 62, har en ny flickvän – nämligen norskan Emma Krokdal, 24.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, sa Dolph Lundgren då till Aftonbladet via sin agent Johan Pråmell.

Paret har synts ute i svängen flera gånger. Bildkälla: Stella Pictures/Emma Krokdahl Instagram

Emma jobbar till vardags som personlig tränare på innegymmet Equinox. Där tränar stjärnor som Nicole Kidman, Khloe Kardashian och Stacey Keibler.

Åldersskillnaden på 38 år har inte varit något hinder för Emma och Dolphs kärlek. Trots att onda tungor konstant tycker om att kommentera att Emma är lika gammal som Dolphs dotter Ida Lundgren

Dolph tillsammans med döttrarna Greta och Ida. Bildkälla: Stella Pictures

För några veckor sedan publicerade Dolph en bild på sin Instagram där han berättar att han och Emma förlovat sig under sin vistelse i Sverige. 

"Någonting väldigt speciellt hände här i Sverige", skrev Dolph till bilden. Bildkälla: Instgaram

I bildens kommentarsfält haglade lyckohälsningar från vänner, bekanta och fans – men någon som inte hade så mycket bra att säga – det var Dolphs ex Jenny Sandersson

Jenny och Dolph. Bildkälla: Stella Pictures

Dolph och exet Jenny träffades 2011 genom sitt gemensamma intresse kampsport, men relationen tog slut 2016.

Enligt Jenny hade hon och Dolph i början av 2020 pratat om att bli tillsammans igen. Men några månader efter var han förlovad. 

Jennys inlägg. Bildkälla: Instagram

"I början av 2020 pratade vi om att bli tillsammans igen. Du frågade mig hur mycket tid det krävdes för att hitta mig själv. Tack för att du hojtade till om förlovningen innan jag fick reda på det medan jag var och handlade mat på affären här i Sverige. Jag bad dig snällt att inte göra det. Men du har noll respekt och jag förtjänade inte det här", skriver Jenny i sitt inlägg. 

Dolph Lundgren har inte svarat på kritiken. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela