Alice Stenlöf i tårar: "Jag och Philip gjorde det"

Det är i sin senaste video som Alice Stenlöf visar upp sin nya lägenhet för sina fans. Men det blir en känslosamt stund att säga adjö till den gamla.


Alice Stenlöf och Philip Wong träffades redan som tonåringar. Paret har varit tillsammans i sex år men bestämde sig för några veckor sedan att gå skilda vägar. Enligt Alice var det hon som var huvudfaktor till uppbrottet. 

På sin Youtubekanal har Alice berättat om det svåra beslutet.  

Alice Stenlöf och Philip Wong gjorde slut efter sex år tillsammans. Bildkälla: Instagram/philipwong1

– Det var vi, men mest jag, som bestämde det här. Det är bland det mest jobbiga jag gått igenom. Vi har varit tillsammans i över sex år vilket betyder att jag varit hans flickvän i hela mitt vuxna liv, sa hon då. 

Men livet har rullat vidare och Alice ser ut att leva loppan tillsammans med sina vänner, bekanta och familj.

Hon har även köpt en ny lägenhet hon nu äntligen valt att visa upp för sina följare. 

Men det var när hon städat ur sin gamla lägenhet, och stod och tittade på det tomma golvet som verkligheten kom ikapp.

– Gud vad känslosamt det här blev. Det här var ju min första lägenhet... den som jag och Philip gjorde så himla fin, säger hon samtidigt som tårarna börjar att komma fram. 

Alice tar farväl av sin gamla lägenhet som hon och ex-pojkvännen renoverade tillsammans. Bildkälla: Youtube

– Hejdå världens bästa lägenhet, avslutar hon.

Mer: Detaljen i Alice Stenlöfs bild förvirrar fansen: "En rumpa?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.