Torsdag 28 Okt
Stockholm

Nicole Falciani visar upp nya kärleken

Nicole Falciani har hittat kärleken på nytt. På sin blogg berättar hon nu om anledningen till varför hon haft paus från bloggandet under sommaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i maj månad som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

Bröllopet var redan uppskjutet till september, på grund av coronapandemin, men Falciani hade haft sin möhippa, designat sin klänning i en bröllopskollektion för Bubbleroom och allt var fixat och klart. 

Eric och Nicole. Bildkälla: Stella Pictures

Men så plötsligt berättar Eric att han vill göra slut.

– När han sa att han ville göra slut trodde jag bokstavligt talat att jag skulle dö. Det gjorde fysiskt ont i kroppen. Jag fick svårt att andas och fick ett tryck över bröstet. De första veckorna försökte jag bara överleva. Det är ingen som har dött av hjärtesorg, men jag kände att jag skulle göra det, berättar hon i en intervju med Elle.

Falciani har flitigt uppdaterat sina följare om sitt mående och gett dem sina tips om hur man kommer ur ett jobbigt heart break. Ett av hennes tips var då att börja dejta igen. 

Och Nicole lever sannerligen som hon lär, i en video gick hon nämligen på glassdejt med en mystisk man som hon valde att hålla hemlig. Resterande del av sommaren har hon rest omkring men fortsatt att hålla sitt resesällskap hemligt. 

Nicoles följare blev direkt nyfikna. Bildkälla: Youtube

Men nu har hon valt att ge sina följare en hint. 

På sin Instagram har hon nämligen publicerat en bild på den mystiske mannen som varit vid hennes sida under sommaren. De befinner sig i skrivande stund i Albanien. 

"Jag är kär", skriver Nicole på sin blogg. Bildkälla: https://nicolefalciani.elle.se/

"Det var över två veckor sen sist. Och jag har ingen bra förklaring. Jag lever livet. Jag njuter. Jag är kär. Jag tillåter mig själv att vara i den känslan. Livet vändes upp och ner. Jag behövde hitta mig själv. Jag behövde tid. Jag behövde få vara den icke offentliga Nicole. Jag behövde få ha kul, få släppa på alla måsten och förväntningar. Men nu känner jag att det är dags att ta upp jobbet på riktigt. Jag är taggad. Riktigt taggad på den här hösten och allt vad den har att erbjuda", skriver hon på bloggen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela