Onsdag 27 Okt
Stockholm

Marcelo Peña visar chockbilder från skönhetsbehandlingen

Marcelo Peña har åkt till Turkiet för att genomgå en skönhetsbehandling. Trots att han redan har fina vita tänder kände han för att göra om dem ytterligare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Livet rullar återigen på för Marcelo Peña. Under 2019 var han aktuell med en av de mest omtalade Paradise Hotel-säsongerna någonsin där han mer eller mindre hade huvudrollen. 

Efter att ha fått alla tjejer att fallit som furor, spelat spelet och varit inblandad i sin beskärda del av drama slutade säsongen med att Peña sulade ned finalkulan i marken och tog därmed hem hela vinstsumman på 500 000 själv.

Idag är han tillbaka på jobbet som hissmontör och bor tillsammans med flickvännen Emilia Wahlund i en lägenhet i centrala Stockholm. 

En sak som Marcelo också gjort sedan sin sista säsong PH är att genomgå en stor förändring med sitt utseende. Han har bland annat tatuerat hela sin överkropp samt hela ena benet. 

Marcelo visar upp resultatet. Bildkälla: Instagram

Men utseendeförvandlingen stannar inte där för Marcelo. Nu har han nämligen åkt iväg till Turkiet för att göra en annan, ganska så avancerad sak med sin look. 

"Ser läskigt ut"

I en intervju med Expressen visar PH-profilen nu upp en hint av sitt kommande resultat. Eller ja, i alla fall hur det ser ut till en början. 

Marcelo ska göra tandfasader vilket gör att man innan måste fila ned sina egna tänder. Bildkälla: Expressen

Marcelo håller nämligen på att kronfasader. Detta innebär att man filar ned sina egna tänder för att sedan sätta på nya tänder som är vita och jämna. 

– Jag har redan fina tänder men bättre kommer det att bli, säger han på klinikens Instagram.

En annan som gjort samma sak är glamourmodellen Katie Price. I en Youtubevideo ckockade hon sina följare med att visa hur tänderna ser ut innan man sätter på fasaderna.

Katie visade upp sina riktiga tänder. Bildkälla: Youtube

"Det ensa positiva med denna video var att man aldrig kommer att göra detta själv", skrev ett fan. 

Läs hela artikeln här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela