- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Magdalena Graaf hänger ut följare efter attacken: "H*ra"

Magdalena Graaf fick nog efter att en följare kallade henne för hora. Det hela slutade med att hon hängde ut personen som sedan fick ta bort sitt Instagramkonto.


Det är ingen nyhet att Magdalena Graaf vågar säga vad hon tycker och tänker på sin blogg. Hon diskuterar mer än gärna allt mellan himmel och jord,  tar ingen skit och hanterar ofta sina så kallade haters med en klackspark

Men under veckan så rann bägaren över.

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures

En av Magdalenas följare skrev ett väldigt magstarkt meddelande till Magdalena där hon kallade henne för hora och skrev att hon nu fått nog av att se henne i sitt flöde. 

Graaf valde då i sin tur att hänga ut följaren med ett eget inlägg och ett långt meddelande på Instagram. 

Magdalena var inte sen med att svara. Bildkälla: https://www.instagram.com/graafmagdalena/?hl=en

"Blev det för många glas Cava igår? Ber till gud att du inte har barn. Döttrar eller söner. Det här gör mig mörkrädd. Vad ger vi vuxna människor den yngre generationen för signaler?

Har man inget snällt att säga, var tyst. Det är något jag försöker pränta in i mina söner

Om någon av mina följare här inne känner denna kvinna. Ge henne en kram från mig! Be henne att tänka efter innan hon kallar en främling HORA på nätet", skrev Magdalena i sitt meddelande. 

Följaren har nu tagit bort sitt konto och Magdalena stöttas av sina följare som anser att hon gjorde rätt i att hänga ut följaren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att det var rätt gjort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

2 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.