Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anton Hysén byter namn och stryker "Glenn": "Mammas önskan"

- 25/08/2020, 09:11 -

Anton Hysén heter numera Antonio Hysén. På Instagram berättar han nu för sina följare om namnbytet. "Pappa ville att jag skulle heta Anton".

Anton Hysén heter nu Antonio Hysén. På Instagram berättar han nu att han valt att byta namn på grund av att hans mamma Helena Hysén ville att han skulle heta Antonio och pappa Glenn Hysén ville att han skulle heta Anton. 

Efter en lång och infekterad konflikt inom familjen valde slutligen Anton att byta namn och därmed också stryka Glenn som sitt mellannamn. 

Antonio Hysén. Bildkälla: Instagram

Bakgrund

På 80-talet gifte sig Glenn Hysén med Helena. Glenn hade sedan ett tidigare äktenskap med Kerstin Hysén två barn: Tobias och Charlotte

Bröllopet blev pampigt och de fick tre barn tillsammans: AlexanderAnnie och Anton

Äktenskapet varade i 25 år men slutade med konflikt efter att det uppdagats att Glenn varit otrogen med en kvinna som heter Marie. Idag är de inte ett par utan Glenn är idag gift med Camilla Lendott – vars bröllop varken Antonio eller syster Annie Hysén gick på. 

Glenn och Camilla Lendott. Bildkälla: Stella Pictures

Varför de bojkottade bröllopet?

Det hela började med att Glenn och Camilla träffade Helena utanför Liseberg i Göteborg. 

– Hon gapade åt mig att jag var white trash och att jag skulle hålla mig undan från hennes barn, berättar Camilla i ett tidigare avsnitt av programmet Hyséns. 

Camilla valde då att svara med att skriva en Facebookstatus riktad till Helena. Camilla själv säger att hon upplevde statusen som mild. Men det höll inte direkt Antonio, Anton och Helena med om. 

– Camillas inlägg var: "Lär dig spelet, din match är över. Du sa 'håll dig borta från mina barn'. Jag är bättre än du och kommer alltid vara. Vi är två, du är ensam", berättar Anton Hysén. 

Glenn har idag inte pratat med sin son på ett år, skriver Aftonbladet.