Tisdag 22 Jun
Stockholm

Josefin Caarle trodde att fläckarna i ansiktet var fräknar – nu varnar hon andra

Youtubestjärnan och Paradise Hotel-vinnaren Josefin Caarle visade upp sina fräknar på sin Instagramstory. Plötsligt fick hon ett hav meddelanden från oroliga följare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för någon månad sedan som Youtubestjärnan Josefin Caarle, 25, visade upp vad hon då trodde var nya sommarfräknar på sin Instagramstory. 

– Jag har alltid velat ha fräknar och nu har jag det, sa hon skämtsamt till kameran. 

Hon möttes då av en drös meddelanden från följare som sa till henne att fläckarna i ansiktet inte var fräknar utan pigmentförändringar. 

Josefin Caarle. Bildkälla: Instagram

Detta gjorde att Josefin direkt kontaktade en hudterapeut för att kolla upp sin hud. 

Det visade sig sedan att Josefin, precis som följarna förutspått, fått hudförändringar i ansiktet. Någonting som hon sedan valde att berätta om i en video.

"Jag hatar att jag påverkas så pass mycket av det här men det gör jag verkligen", berättar hon i sin video. Bildkälla: Youtube

– Jag mår inte så bra just nu men vill ändå ta upp det här med er. Jag har fått väldigt mycket hudförändringar. Jag har fått veta att jag absolut inte får vara ute i solen och att dessa förändringar bara kommer att bli värre. Det är tydligen skador från solen och jag ser nästan smutsig ut då det är fläckvis. 

Josefin berättar att hon ska träffa en hudläkare som ska hjälpa henne att komma fram till vilken typ av behandling hon behöver för just sina pigmentfläckar. 

– Om någon av er känner igen er eller att jag kan hjälpa någon där ute så känner jag verkligen att det är värt att lägga ut den här videon. 

Hon varnar även sina följare och säger att de ska vara försiktiga i solen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela