Ida Warg i chock efter nya beskedet om huset

Det är i en ny video som Ida Warg berättar att hennes pappa ringt upp henne för att berätta en sak om hennes och Alexander Pärleros hus i Marbella. Men det var inte nyheterna hon väntat sig.


Livet rullar minst sagt på för Ida Warg och Alexander Pärleros. Båda två har framgångsrika jobb och de är just nu i full färd med att bygga sitt drömhus ute i Nacka-området.

På sociala medier har man kunnat följa deras kamp för att få sitt drömhus och det var minst sagt både upp och nedgångar under letandet.

Ida Warg och Alexander Pärleros. Bildkälla: Stella Pictures

Men lagom till att alla pusselbitar lagt sig rätt med huset i Sverige så mottog Ida ett samtal gällande familjens hus i Marbella, Spanien. 

Paret har ett vitt enplansradhus sju minuters gångväg från havet. De har en stor terrass och en bakgård med pool som de delar med grannarna. 

Idas pappa ringde för att berätta en sak som gav Ida en smärre chock.

"Sjukaste jag hört"

Det är i profilens senaste video som hon berättar vad hennes pappa ringde och sa.

– Jag pratade med pappa och han skickade en artikel från en kvällstidning där rubriken löd "varning för ockupanter i Spanien". Det är då personer som går in i bostäder som står tomma och bosätter sig där. Och vad jag förstod så har Spanien en regel som gör att man måste upptäcka dessa människor inom 48 timmar, annars får de bo kvar – och då måste det upp i domstolen vilket kan ta extremt lång tid, säger Ida. 

"Låter ju helt sjukt", säger Ida. Bildkälla: Youtube

– Jag vet inte riktigt vad som stämmer men som det låter så kan man ju knalla in och ba "nej men nu bor jag här om ingen upptäcker mig". Så jag och Alexander fick ju panik, säger Ida. 

"Ja men då kanske man ska planera en trip till Spanien och sno erat hus då", skriver en av Idas följare skämtsamt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!