Katrin Zytomierska är besviken på expojkvännen Bingo Rimér.
Katrin Zytomierska är besviken på expojkvännen Bingo Rimér. - Foto: Bildkälla: TT.

Katrin Zytomierska om exets svek: "Såg rött"

Katrin Zytomierska berättar varför hon är arg och besviken på expojkvännen Bingo Rimér i gemensamma podden.


Katrin Zytomierska är besviken på expojkvännen Bingo Rimér efter att han inte kom hem till deras gemensamma barn efter en utekväll. I Relationspodden tar Katrin upp att Bingo varit ute och festat och sedan inte kommit hem till barnen. 

– Var det nån gång under den här tidsperioden som du tänkte "jag har två små barn som ligger hemma och väntar på att jag ska komma hem", frågar Katrin. 

Bingo svarar att han tänkte på det hela kvällen och att han regelbundet uppdaterade barnvakten att han snart skulle komma hem. 

"Jag såg rött"

Men när Katrin klockan halv tio på kvällen får en notis om att sonen Rambo vill ladda ner en app förstår hon att något inte riktigt står helt rätt till. Pojkarna som skulle upp till skolan dagen efter borde redan varit i säng vid det här laget. 

Katrin ringer då upp och ber barnvakten natta barnen. Men när det även är barnvakten som kommer och lämnar barnen hos Katrin dagen efter och så blir hon riktigt förbannad. 

– Jag trodde jag skulle döda dig. Jag såg rött, säger Katrin i podden. 

Bingo och Katrin har barnen Ringo och Rambo ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

När hon irriterat frågar vad som hände berättar Bingo att han varit på efterfest och sedan följt med en kvinna hem. Katrin frågar varför han inte kunde vänta en kväll, tills han var barnfri. 

– Man vill ju ta vara på en bra kväll. Jag hade så kul den här kvällen, svarar Bingo då. 

Bingo medger att han fick dåligt samvete och ont i hjärtat.

– Det borde du ha, inflikar Katrin då. 

Hon fortsätter med att ge en stor eloge till barnvakten men understryker att detta inte är ett acceptabelt beteende av en pappa. 

– Man gör inte såhär. En kvinna hade aldrig gjort såhär, säger hon med skarp ton. 

Bingo och Katrin enas om att deras barn är så pass avslappnade att de förmodligen inte kommer påverkas negativt av händelsen. Men hon tycker ändå att det känns "psykologiskt onödigt". 

– Om våra barn var oroligt lagda hade de kunnat tro att du var död, avslutar Katrin. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!