Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kenza Zouiten väntar sitt andra barn – visar upp gravidlyckan

- 06/09/2020, 19:41 -

Kenza Zouiten Subosic är gravid igen. På Instagram visar hon upp sin gravidbula. "Familjen växer"

Kenza Zouiten Subosic, 29, väntar sitt andra barn. På Instagram har hon publicerat en bild på henne och sin familj och skriver att "familjen växer"

Kenza har tidigare berättat om kampen hon gick igenom när hon och maken Aleksander Subosic försökte att bli gravida första gången. Detta då hon fick reda på att hon hade hamnat i ett tidigt klimakterie. Men paret vägrade att ge upp och sedan blev det plus på stickan en dag. 

Hur hon avslöjade det hela för Aleks visade hon upp på Youtube. 

Hon sa först till Aleks att hon hade tatuerat sig. Bildkälla: Youtube
Men när han såg vad som stod på magen förstod han snabbt. Bildkälla: Youtube
Lyckan var total och paret kramades länge. Bildkälla: Youtube
Aleks pussade även sin käresta på magen. Bildkälla: Youtube
Han insåg sedan att han filmades och paret skämtade sedan om Aleks val av outfit. Bildkälla: Youtube

”Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt”, skrev hon på sin blogg. 

Stort grattis till familjen!