Lördag 23 Okt
Stockholm

Ines Kokic tog över annan instagramprofils Instagramkonto och instagramföljare

Det är Bloggbevakning som avslöjar att influencern Ines Kokic tagit över en annan influencers instagramkonto. "Det är win win", säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ines Kokic är har 245 000 följare på Instagramkontot @inesstagram. Hon är mer eller mindre Kenza Zouitens vapendragare och sambo med  Daniel Djurdjevic som är VD och grundare av företaget Chimi Eyewear. 

Dock har det varit en rad frågetecken kring Ines stora följarantal då hon mer eller mindre varit relativt okänd för några år sedan. 

Ines är god vän med Kenza. Bildkälla: Inesstagram

Men detta är någonting som Bloggbevakning nu rett ut. Det har nämligen kommit fram att Ines tagit över en annan stor influencers Instagramkonto. 

"Skrollar man igenom kommentarerna på Ines första inlägg så är det inte en enda kommentar på svenska, utan är uteslutande på engelska och tyska. Bilderna som @inesstagram är taggade i föreställer inte Ines Kokic, utan en fd. fitnessprofil vid namn Teresa Lopez, och är upplagda på ett fankonto som heter @teresalopezfans", skriver Bloggbevakning.

Bildkälla: Bloggbevakning

Ines Kokic har alltså tagit över/köpt Teresa Lopez framgångsrika Instagramkonto @teresalopez – med alla följare – och sedan bytt namn på det till @inesstagram, raderat alla Teresa Lopez bilder och helt enkelt börjat uppdatera med sina egna.

Detta beror på att Lopez en dag ville lägga ned/lämna sitt konto. 

Men hur kom Ines då i kontakt med Lopez? Jo, det berättar Ines i ett svar till Bloggbevakning.

"Min kille drev vid tillfället en influencerbyrå där han representerade bla Teresa Lopez. Efter ett tag bestämde hon sig för att lägga ner instagramandet och vi kom då överens om att vi skulle ta över kontot istället. För att inte låta det stå och damma tog jag över innehållsskapandet och har gjort det sedan dess.

Som förväntat tappade jag initialt tiotusentals följare, personer som var där för att följa Teresa. Men många blev också kvar för att de gillade mitt innehåll, och så är det såklart många nya följare som hittat till kontot under de senaste fyra åren jag drivit det.

Uppköpet var helt enkelt en win-win-lösning för Teresa, min kille och för följarna. Och det har fungerat rätt bra!", skrev hon.

Till Nyheter24 berättar hon även att hon samlat på sig en stor skara egna följare under årens gång. 

– Under nästan 5 år som jag drivit detta konto så har jag fått väldigt många nya följare som bytts ut mot dom gamla som fanns då jag tog över konto, skriver hon i ett meddelnade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela