Måndag 17 Maj
Stockholm

Årets Paradise Hotel-deltagare i storbråk utanför programmet

Det har blossat upp ett storbråk mellan årets Paradise Hotel-deltagare och det hela har delat upp både deltagare och följare i två läger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paradise Hotel är tillbaka och enligt både produktion och deltagare kommer detta att bli en säsong utöver det vanliga. 

Men det är inte bara i programmet det kommer att vankas drama – kaoset har nämligen följt med deltagarna från Mexiko hem till Sverige.

Det var under torsdagen som Josie Capllonch publicerade en bild på sin story som togs under pressträffen. Bilden är tagen på dokusåpadrottningarna från årets säsong – bara det att hon croppat bort Helen Ablatova från bilden.

Helen och Josie har råkat i luven på varandra. Bildkälla: Fredrik Nilsson

En av Helen Ablatovas närmsta vänner, PH-profilen Ida Asperud Twittrade sedan ut att det hela var ren och skär mobbilg – och det var många som höll med. 

Bild från Ida Asperuds Twitter. Bildkälla: Twitter

Josie skrev då ut på sin Instagram att det hela ska ha börjat med att Helen inte velat stå bredvid Josie och Paow på gruppbilden och därför ställt sig längst ut.

"Hon vägrade stå bredvid mig och Paow och hälsade inte ens. Varför ska jag ha med en sån person på min bild?", skrev hon. 

Någonstans här skuttade även Paulina "Paow" Danielsson in och tog Josies parti. 

Från Paows Instagram. Bildkälla: Kattpaow/Instagram
Från Paows Instagram. Bildkälla: Kattpaow/Instagram

Josie avslutade kvällen med ett inlägg där hon skrev att hon nu mottagit hat efter att Twitter-inlägget spridits över sociala medier. 

"Detta är mobbing", skrev Josie. Bildkälla: josiecapllonch/Instagram

Sen Tweetsen har Helen lyst med sin frånvaro och inte lagt ut något svar på sin story. Hon möter dock starkt stöd i kommentarsfälten på sociala medier. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela