Måndag 10 Maj
Stockholm

Emilio Vitolo Jr är Katie Holmes nya pojkvän

Katie Holmes och Emilio Vitolo Jr
Katie Holmes och Emilio Vitolo Jr. Foto:

Kändiskocken Emilio Vitolo Jr är Katie Holmes nya pojkvän. Paret är upp över öronen förälskade – och Emilio dumpade sin fästmö samma sekund som Katie visade intresse för honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelerskan Katie Holmes, 41, och pojkvännen Jamie Foxx, 52, gjorde slut med varandra i augusti förra året. Då hade de varit ett par i över sex år.

Men nu har Katie en ny kärlek i sitt liv – nämligen kändiskocken Emilio Vitolo Jr, 33. Emilio jobbar till vardags på innekrogen Ballato i Soho, New York.

Restaurangen är ett populärt tillhåll för kändisar som Whoopi Goldberg, Rihanna, Justin Bieber, Bradley Cooper, Lenny Kravitz och den tidigare presidenten Barack Obama.

Emilio Vitolo hänger utanför restaurangen där han jobbar. Bildkälla: Stella Pictures.

Har glömt Jamie Foxx

I början av september syntes Emilio och Katie på sin första dejt i New York, och sedan dess har de varit ute på flera middagsdejter och hånglat framför paparazzifotograferna.

– Katie har inga bad feelings mot Jamie, men hon har helt gått vidare från honom och ser honom bara som en vän nu. Katie är lycklig över att hon kan vara fri och bekväm i sin relation med Emilio, och den behöver inte vara hemlig som hennes förra relation med Jamie var, säger en källa till Us Magazine och tillägger:

– Katie är helt tokigt förälskad i Emilio.

Dumpade fästmön

I början av månaden avslöjade Us att Vitolo är något av en fuckboy. Kort innan hans förhållande med Katie blev officiellt så bröt han nämligen förlovningen med sin flickvän Rachel Emmons. Han dumpade henne via sms och Rahel blev "hjärtekrossad och full av skam", berättade en källa då.

Emilio dumpade sin fästmö Rachel Emmons så fort Katie Holmes visade intresse. Bildkälla: Instagram/rachel_emmons

– I mitten av augusti så var Emilio och Rachel fortfarande förlovade och bodde tillsammans. Han bröt förlovningen helt abrupt samma sekund som Katie visade intresse för honom. Rachel är helt chockad. De planerade sitt bröllop och framtid tillsammans. Det är som att hon aldrig kände honom. De har inte haft någon kontakt sedan han dumpade henne, berättade en källa för People då, via Elle.

Kommentera
Kopiera länk
Dela