Nicole Falciani berättar att hon inte vill ha någon kontakt alls med exet Eric Saade.
Nicole Falciani berättar att hon inte vill ha någon kontakt alls med exet Eric Saade. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures och YouTube.

Nicole Falciani: "Vill inte ha någon kontakt med Eric"

Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig i år, men istället gjorde de slut i maj. Nu berättar Nicole om hur hon ser på deras relation och hur hon träffade sin nya kille.


Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, bröt sin förlovning i maj, bara några månader innan bröllopet skulle äga rum. Nu berättar Nicole i sin senaste video att hon inte vill ha någon kontakt med exet alls. 

Nicole börjar videon med att hon blir rörd över hur många som frågar hur hon mår och att hon verkligen ser sina följare som en liten familj. Hon berättar att hon mår väldigt bra. 

– Jag känner att jag är på en plats i livet där jag vill vara, säger hon. 

Hon fortsätter med att berätta om hur tacksam hon är över att vara med en kille hon tycker om, bra vänner och härligt jobb. 

Nicole Falciani berättar att hon känner sig lycklig. Bildkälla: Instagram.

"Önskar jag kunde gå tillbaka" 

Hon berättar att hon önskar att hon kunde gå tillbaka till sig själv i maj och berätta att det kommer bli bra. 

Nicole passar även på att ta upp ryktena om att hon och Benjamin Ingrosso skulle haft en romans och förklarar att de endast är bekanta. 

Nicole berättar att hon träffade sin nya pojkvän genom en dejting-app och att de har umgåtts varje dag sedan de hade sin första dejt. De reste även till Albanien tillsammans i somras. 

Nicole Falciani umgås med sin nya pojkvän varje dag. Bildkälla: Instagram.

"Känner inget behov av att ha Eric i mitt liv" 

Sedan fortsätter Nicole och berättar att hon inte har någon kontakt alls med Eric idag och att hon absolut inte vill det. 

– Han har sårat mig så extremt mycket, säger hon. 

Hon förklarar att hon kände på en gång att hon inte kunde ha Eric i sitt liv om hon skulle kunna komma över honom. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".