Måndag 6 Dec
Stockholm

Därför ångrar Helen Ablatova sin medverkan i årets Paradise Hotel

Helen Ablatova var i år med för andra gången i Paradise Hotel. Förra gången tog hon sig hela vägen till finalen så hon var därför inte sen med att tacka ja när produktionen frågade om hon ville vara med igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Tittarfavoriten Helen Ablatova var med för sin andra gång i årets Paradise Hotel. Helen var med under den omtalade säsongen 2019 där hon och Adam Linard halkade ordentligt på målsnöret. 

Helen och Adam förlorade till Marcelo och Erika. Bildkälla: Viafree

Fredrik "Fimpen" Olsson valde att svika sina vänner för att istället ställa sig bakom Marcelo Peña och Erika Lindberg då Marcelo sagt att han skulle kasta kulan på 250 000 – vilket skulle ge de andra deltagarna pengar.

Men så blev det inte. Istället krossade Marcelo kulan på 500 000 och fick hela kovan själv. 

"Jag är inte där idag"

Tyvärr halkade Helen på målsnöret i år igen. Och i efterhand så har hon berättat att hon faktiskt ångrar sin medverkan. 

– Jag har ju börjat plugga och realityvärlden är ingenting jag vill jobba med. Jag vill inte jobba med mina sociala medier på det sättet. Så att se sig själv efter ett år på TV, då jag är en helt annan människa nu, för jag vill inte vara med på TV eller se mig själv på TV, säger hon till Nyheter24.

– Det är inte jobbigt... men det är inte jag. Det är därför jag inte skyltat så mycket med det. Det som känns mest jobbigt är att det inte är där jag är nu, skriver Helen. 

Hör hela intervjuklippet i spelaren ovan. 

Paradise Hotel ser du måndag till onsdag på Viafree och Viaplay. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela