Därför ångrar Helen Ablatova sin medverkan i årets Paradise Hotel

Helen Ablatova var i år med för andra gången i Paradise Hotel. Förra gången tog hon sig hela vägen till finalen så hon var därför inte sen med att tacka ja när produktionen frågade om hon ville vara med igen.


Tittarfavoriten Helen Ablatova var med för sin andra gång i årets Paradise Hotel. Helen var med under den omtalade säsongen 2019 där hon och Adam Linard halkade ordentligt på målsnöret. 

Helen och Adam förlorade till Marcelo och Erika. Bildkälla: Viafree

Fredrik "Fimpen" Olsson valde att svika sina vänner för att istället ställa sig bakom Marcelo Peña och Erika Lindberg då Marcelo sagt att han skulle kasta kulan på 250 000 – vilket skulle ge de andra deltagarna pengar.

Men så blev det inte. Istället krossade Marcelo kulan på 500 000 och fick hela kovan själv. 

"Jag är inte där idag"

Tyvärr halkade Helen på målsnöret i år igen. Och i efterhand så har hon berättat att hon faktiskt ångrar sin medverkan. 

– Jag har ju börjat plugga och realityvärlden är ingenting jag vill jobba med. Jag vill inte jobba med mina sociala medier på det sättet. Så att se sig själv efter ett år på TV, då jag är en helt annan människa nu, för jag vill inte vara med på TV eller se mig själv på TV, säger hon till Nyheter24.

– Det är inte jobbigt... men det är inte jag. Det är därför jag inte skyltat så mycket med det. Det som känns mest jobbigt är att det inte är där jag är nu, skriver Helen. 

Hör hela intervjuklippet i spelaren ovan. 

Paradise Hotel ser du måndag till onsdag på Viafree och Viaplay. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.