Tisdag 30 Nov
Stockholm

Nu visar Isabella Löwengrip upp sina barns ansikten

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip visar nu upp bilderna på sina barn. Foto:

Sedan Isabella Löwengrips barn Sally och Gillis föddes så har hon valt att inte visa deras ansikten. Men nu är det andra bullar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har barnen Sally, 5, och Gillis, 7, tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 32. Sedan barnen var små har Isabella haft en policy att aldrig visa barnens ansikten i sociala medier.

År 2017 skrev Isabella i sin blogg att hon var utsatt för stalkers, och att det var en av anledningarna till att hennes följare inte kommer att få se några bilder på barnen.

Isabella Löwengrip bestämde sig tidigt för att inte visa några bilder på sina barn. Bildkälla: Lars Pehrson/SvD/TT Bild

"Hur kommer det sig?"

Men redan förra sommaren så ruckade Isabella på sina principer – då började hon visa mer av sonen Gillis. Något som då väckte reaktioner hos hennes trogna och förvånade läsare.

"Hur kommer det sig att du mer och mer visar barnen framifrån? (Minns ju hur du tänkt säkerhetsmässigt)"

"Är lite skeptisk till att du visar barnens ansikten mer och mer. Bilden här på Gillis visar ju en majoritet av hans ansikte? Var inte syftet med att inte visa deras ansikten vara att de själva skulle få välja ifall de ville vara kända när de blev äldre? Tyckte det var bättre när du satte en emoji eller något över deras ansikten när de visades lite väl mycket."

"Varför visar du Gillis ansikte på denna bild? Du är ju noga med att inte visa dina barns ansikten?".

Isabella Löwengrip visar nu upp sina barns ansikten på sociala medier. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Nya bilder i bloggen

På sin Instagram Story visar nu Isabella upp en video som visar både Gillis och Sallys ansikten. I bloggen blir det även en närbild av sonen Gillis.

Varför Isabella har bestämt sig för att börja visa barnens ansikten avslöjar hon inte.

Kommentera
Kopiera länk
Dela