Ex on the beach-profilen fick en liter kokande vatten över sig

Det var under helgen som Ex on the beach-profilen Renara Franco fick en liter kokande vatten på sig. Hon stegade sedan in på apoteket – naken.


Det var under helgen som Ex on the beach-profilen Renara Franco la upp en Instagramstory som fick många följare att sätta kaffet i fel strupe. Hon befinner sig just nu i Spanien tillsammans med pojkvännen Oskar Meggerle.

Profilen befinner sig just nu i Spanien.Bildkälla: Renarafranco/Instagram

Renara skrev nämligen att hon precis hade fått en liter kokande vatten över sig – och visade samtidigt upp sina skador. 

Chockad och i smärta sprang hon till närmsta apotek. På grund av smärtan och de öppna såren kunde hon inte ha kläder på sig.

"Står naken på apoteket", skrev hon till sina följare. 

Renara hade så pass ont att hon inte kunde ha kläder på sig under sin tur till apoteket. Bildkälla:Renarafranco/Instagram

– Det var inget speciellt som hände, utan jag skulle koka vatten i min vattenkokare. Sedan skulle jag ställa kokaren på mikron men jag ställde den fel så allt vatten åkte ned på mig.

– Jag har inte vart hos läkaren ännu utan endast på apoteket. Blir det värre kommer jag naturligtvis att åka in till sjukhuset, berättar hon på sin Instastory. 

Tur att allt efter omständigheterna gick bra. 

Känsliga tittare varnas för videon i spelaren ovan där profilen visar upp skadorna. 

Läs mer: nyligen så var det ett Ex on the beach-par som meddelade att de ska bli föräldrar. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.