Fredag 14 Maj
Stockholm

Nu visar Linn Ahlborg upp nya kärleken Carl Linder

Linn Ahlborg befinner sig just nu i Marbella tillsammans med sin nya flamma Carl Linder. För första gången valde Linn att visa upp honom framför kameran.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som Linn Ahlborg avslöjade att hon träffat en kille. 

Det enda fansen fick se av nya flamman var någon del av hans arm och händer – men det är många som redan listat ut vem han är. Och tydligen så har han setts till tidigare i Linns videos. 

Linn gick nyligen ut med att hon träffat någon. Bldkälla: Youtube

Linn påpekade att det hade blivit mycket rabalder kring det hela och vädjade till sina följare att ta det hela med en nypa salt. 

– Det ringde journalister och var kaos i mina kommentarsfält. Någon hade till och med gjort en tiktok-video där personen klippt ihop bilder på killen jag träffars fingrar för att se om det var rätt person. Alltså det är ju inte direkt värsta grejen att man träffar någon litegrann, eller är det de?, sa hon då.

– Vi ska åka till Marbella och hänga i helgen. Och jag vill ju kunna ta med er på sånt, men då skulle jag uppskatta om alla kunde ta ett djupt andetag och låta en umgås utan massa frågor, säger Linn.

Visar nu upp honom

En dag hann det dock gå innan Linn inte orkade hålla på det hela mer. Så rätt som det var låg en bild ute på Instastory under en promenad på stan. 

Nya flingen är, som följarna redan luskat fram, Carl Linder som tidigare synts till i Linns videos. 

Carl och Linn spatserade i veckan ute på Marbellas gator. Bildkälla: Linn Ahlborg/Instagram

Linn och Carl skämtade nyligen om att Carl redan börjat få många följare på Instagram efter att flirten med Linn nått solens ljus. 

Carl Linder. Bildkälla: carllinder/Instagram

Vi hoppas paret har en finfin semester borta i Marbella!

Kommentera
Kopiera länk
Dela