Hanna Bodelson berättar om svårigheterna i Paradise Hotel.
Hanna Bodelson berättar om svårigheterna i Paradise Hotel. - Foto: Bildkälla: Viafree & Stella Pictures.

Hanna Bodelson om PH: "hade betalat mycket för att slippa"

Årets säsong av Paradise Hotel bjuder i vanlig ordning på mycket dramatik och känslostormar. Hanna Bodelson är en av deltagarna som fällde många tårar under säsongen, nu berättar hon varför.


Hanna Bodelson, 22, är en av årets deltagare i Paradise Hotel. Nu berättar Hanna att hon mått dåligt i ett år och haft ångest inför säsongen. 

Hanna är sedan tidigare känd som bloggare, men blev ett familjärt ansikte när hon var med i Paradise Hotel 2019. Hon har även varit med i "Middag Med Mitt Ex". 

Nu berättar Hanna i en intervju med Expressen TV att hon mådde väldigt dåligt när hon befann sig i Paradise Hotel-huset. Hon säger att hon befann sig i ett helt annat mentalt stadie när hon tackade ja och skrev på kontraktet för programmet, men att hon inte ville åka dit när det väl var dags. 

– Jag hade kunnat betala mycket pengar för att de skulle klippa bort mig ur den här säsongen, berättar Hanna för Expressen TV.

Hanna Bodelson är en av årets deltagare i Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures.

Blev uppmålad som känslokall

Hanna berättar i intervjun med Expressen TV att hon tycker att det är väldigt jobbigt att titta på säsongen nu när den sänds och att tittarna inte får se helheten. 

Hanna önskar att produktionen hade kunnat ta med allt fin hon säger om Sebastian Månsson, 25,  eftersom att hon hade känslor för honom. 

– Dom har klippt så att jag ser ut som en känslokall liten bitch, säger hon till Expressen TV med tårar i ögonen. 

Hanna och Sebastian Månsson hade känslor för varandra i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree.

Bad om att få åka hem

Hanna berättar i intervjun att hon satt gråtandes i synken och bad produktionen om att få åka hem. Hon berättar även att hon packade sin väska flera gånger. 

Senare förklarar Hanna att hon såhär i efterhand känner att hon borde ha lyssnat på sin magkänsla och inte åkt till Mexiko över huvudtaget. 

Hanna ville lämna Paradise Hotel flera gånger under säsongen. Bildkälla: Viafree.

"Bästa jag gjort" 

Hanna understryker senare i intervjun med Expressen TV att hon inte har något emot Paradise Hotel eller produktionen, snarare att hon älskar det. Hon berättar att anledningen till att hon tackade ja i år var för att hon hade så otroligt kul första säsongen hon medverkade. 

– Jag hade så jäkla kul min första gång jag var där, det är det bästa jag gjort i hela mitt liv, säger Hanna i intervjun. 

Hon varnar även folk som vill söka till programmet att det är viktigt att tänka på sitt välmående innan man åker dit. 

– Man måste må bra när man är med i ett sånt där socialt experiment, säger Hanna till Expressen TV

Idag arbetar Hanna som personlig assistent och med sina sociala medier. Bildkälla: Instagram.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.