Lördag 8 Maj
Stockholm

Pojkbandsstjärnan har fått en hjärntumör: "Är i chock"

The Wanted-stjärnan dödligt sjuk.
The Wanted-stjärnan dödligt sjuk. Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

The Wanted-sångaren Tom Parker har en hjärntumör som inte går att operera. Parker och familjen är i chock: "De har sagt att det är dödligt".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Tom Parker, 32, är känd som sångare i det brittiska pojkbandet The Wanted. 

Nu berättar han för OK Magazine att han för sex veckor sedan fick reda på att han har en aggressiv hjärntumör, som inte går att operera. Tom har nu påbörjat strålbehandling och cellgifter för att förlänga hans liv så mycket som möjligt. 

Under sommaren hade Tom drabbats av oförklarliga anfall och sökte därför vård. Beskedet han fick var det värsta han hade kunnat föreställa sig. 

Väntar sitt andra barn 

Toms fru Kelsey Hardwick, 30, berättar att de inte har velat fråga läkarna om en prognos på hur lång tid han har kvar att leva, eftersom han då bara hade räknat ner dagarna. Den förväntade livslängden för sjukdomen ligger dock mellan tre och 18 månader.

Tom och Kelsey har en 15 månader gammal dotter och väntar just nu sitt andra barn.  Tom berättar för OK Magazine att han tänker kämpa för att finnas där för hans barn.

Tom och hans fru Kelsey har en dotter och väntar ytterligare ett barn ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Behöver kärlek och stöd

Tom berättar att han fortfarande är i chock men att han delar med sig av beskedet till världen för att få stöd och även för att öka medvetenheten kring sjukdomen. 

– Det här visar att det verkligen kan hända vem som helst, säger han till OK Magazine. 

Han berättar att bandmedlemmarna från The Wanted har varit ett stort stöd och väldigt positiva, vilket han uppskattar. 

– Jag behöver allas kärlek och positiva inställning. Jag kommer att kämpa. Vi utforskar redan alternativa behandlingsmetoder och tittar på kliniska tester både här och utomlands, säger Tom till OK Magazine

Bandet The Wanted är ett brittiskt/irländskt pojkband som bildades 2009. Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela