Lördag 8 Maj
Stockholm

Hanna Schönbergs pussbild med Eric Saade

Romantiska bilden på Eric Saade och Hanna Schönberg.
Romantiska bilden på Eric Saade och Hanna Schönberg. Foto: Bildkälla: Instagram och Stella Pictures.

Under hela sommaren har det ryktats om att artisten Eric Saade dejtar influencern Hanna Schönberg. Nu bekräftas ryktena med en kärleksfull bild Hanna publicerar på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Artisten Eric Saade, 29, stal hela Sveriges hjärtan när han 2010 uppträdde med låten Manboy i Melodifestivalen. 

Då var han tillsammans med en annan svensk artist, Molly Sandén, 28, som haft en raketkarriär ända sedan barnsben. 

Paret gick skilda vägar 2012 och började några år senare dejta nya personer. Molly blev tillsammans med Danny Saucedo, 34, medan Eric började dejta bloggaren och influencern Nicole Falciani, 23.

Nicole och Eric skulle ha gift sig i år i romantiska Toscana, men bara några månader innan bröllopet tog det slut. Nicole har berättat att uppbrottet inte var hennes beslut. 

Nicole Falciani och Eric Saade gjorde slut i Maj. Bildkälla: Stella Pictures.

Skrev låt om uppbrottet

Sedan Eric och Nicoles uppbrott har vi fått följa med på Nicoles resa för att lappa ihop ett brustet hjärta. Hon har varit väldigt ärlig med att känslorna gått upp och ner, samt även delat med sig av många tips för hur man går igenom ett break-up. 

Eric har inte velat prata lika mycket om sina känslor kring uppbrottet, men har istället öppnat upp sig genom musiken. Han släppte nämligen låten "Nån Som Du" några veckor efter att Nicole meddelat att deras bröllop var inställt. 

Låten ska ursprungligen ha varit menad som en bröllopslåt tillägnad Nicole, men som artisten sedan skrev om till en "göra slut"-låt. 

Eric Saade skrev en låt om uppbrottet med Nicole Falciani. Bildkälla: Stella Pictures.

Dejtar numera influencern Hanna Schönberg

I somras blev det tydligt för allmänheten att både Nicole och Eric gått vidare och börjat träffa nya. Nicole har bekräftat sitt förhållande med Adem Berisha, 29, och visat upp honom i sina sociala kanaler. 

Även Eric har hintat lite om att han träffat nån, även om det varit betydligt mer hemlighetsfullt. Tjejen Eric träffat är influencern och instagram-modellen Hanna Schönberg, 22. De har nämligen publicerat flera bilder som tycks vara tagna från samma resa under sommaren.

HÄR kan du läsa om Eric Saades och Hanna Schönbergs romantiska kväll på hotell. 

Hanna Schönberg är en framgångsrik influencer med över 350 000 följare på Instagram. Bildkälla: Instagram.

Bekräftar med pussbild

Hanna och Eric har inte uttalat sig om ryktena, men igår publicerade influencern en bild som tydligt visar vilken slags relation de verkar ha. 

Hon delar nämligen med sig av en liten pussbild i en hiss. 

Hanna Schönberg delar med sig av en romantisk bild. Bildkälla: Instagram.
Kommentera
Kopiera länk
Dela