Tisdag 18 Maj
Stockholm

Så lurades prins William av Kate – började planera för 20 år sen

Kate Middleton och prins William
Kate Middleton och prins William. Foto: Stella Pictures.

Det var ingen slump att det blev prins William och Kate Middleton. Hon planerade ordentligt för att lyckas snärja sin prins – nu avslöjas detaljerna i "Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult" av Robert Lacey.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idag är Kate Middleton, 38, och prins William, 38, lyckligt gifta. Paret har dessutom tre barn tillsammans: Prins George av Cambridge, prins Louis av Cambridge och prinsessan Charlotte av Cambridge.

Men det var inte alltid självklart att det skulle bli Kate och William. Hon kämpade nämligen i det tysta i flera år för att lyckas snärja sin prins – och planen satte hon i verket redan för 20 år sedan, avslöjar Daily Mail.

Uppgifterna kommer från boken "Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult" skriven av Robert Lacey.

Prins William och Kate Middleton gifte sig år 2011. Bildkälla: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/TT Bild

Bytte skola för att komma nära William

Kate bytte universitet när William meddelade att han skulle börja på St. Andrews. Kate hade planerat att gå på Marlborough College – vilket var hennes första val – med sina bästa kompisar Alice och Emilia. Tjejerna hade redan rest till Edinburgh och flyttat in sina saker i ett boende. 

Men så snart som nyheten kom att William skulle gå på St. Andrews så bytte Kate skola och övergav vännerna.

Kate Middleton var minst sagt målmedveten. Bildkälla: Stella Pictures

Valde samma linje 

Kate var minst sagt målmedveten. Inte bara valde hon samma skola som William. Hon valde även samma kurs och tog ett sabbatsår innan så att hon skulle tajma in allt perfekt och börja precis samtidigt som William. Detta så att hon skulle hamna så nära honom som möjligt.

Skrämde bort andra tjejer

I skolan blev Will och Kate vänner. Efter en månad var de på samma fest, och då blev William uppraggad av en annan tjej på skolan. Prinsen var artig men inte intresserad. Då dök Kate plötsligt upp och slängde armarna om William. "Ledsen, men jag har en flickvän" sa William medan han och Kate fnissade ihop.

Trägen vinner! Kate och William år 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

Nakenklänningen på catwalken

I skolan arrangerades en modevisning, och bara de snyggaste tjejerna valdes ut. Kate hade bestämt sig för att glänsa rejält, skriver Daily Mail.

I sista minuten kastade hon av sig den skruttiga stickade tröjan hon egentligen skulle ha haft på sig. Istället drog hon upp sin genomskinliga kjol, hakade fast i sin bh och på så vis hade hon skapat en klänning. 

Kate Middletons genomskinliga klänning blev historisk och har ställts ut på museum. Bildkälla: Stella Pictures.

William blev jätteimponerad av Kate när hon struttade längs catwalken i den genomskinliga klänningen.

"Wow, Kate är het!", viskade han till kompisen Fergus Boyd. Den kvällen sågs Kate och William kyssa varandra...

Och se, idag är hon lyckligt gift med sin prins. Bra kämpat!

Kommentera
Kopiera länk
Dela