Lördag 2 Jul
Stockholm

Laila Bagge till sjukhus: "Tre tänder är av och hakan sydd"

Laila Bagge
Laila Bagge. Foto: Stella Pictures

Laila Bagge har tvingats uppsöka läkare efter en läskig olycka i sitt badrum. Bland annat så har hon tvingats sy hakan och har fått en fraktur i käken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under gårdagsmorgonen som Laila Bagge, 47, klev upp för ännu en tidig morgon på Rix Fm.

Dagen innan hade det varit lite middag och firande med kollegor vilket gjorde att Laila kände sig lite tröttare än vanligt. Då hon inte ville väcka sin sambo Korosh Kananian så smög hon in på toaletten för att dricka lite vatten.

Och då blev det svart. Laila hade nämligen svimmat. 

"Stackars Korosh som vaknade av den smällen och springer in och hittar mig på golvet och dessutom ser han att jag blöder en hel del från ansiktet, skriver Laila på sin blogg.

Laila skriver på bloggen att hon plötsligt hade svimmat. Bildkälla: amelia/blogg/lailabagge

Det visade sig då att Laila slagit ansiktet och spräckt hakan. Hon slog även av delar av sina tänder.

"När ambulansen kom och hämtade mig så visade det sig att en av ambulanssjuksköterskorna var gammal kollega till min syster. Kändes på sätt och vis lite mindre otäckt att åka då, nästan som att syrran var med på nåt sätt. Alla ni som någon gång sökt akuten eller åkt ambulans vet ju hur liten man känner sig. Men det kändes så tryggt. På grund av Corona fick Korosh heller inte följa med, inga anhöriga", skriver hon fortsatt på bloggen.

Laila fick ligga kvar på sjukahuset för observation. Så här i efterhand ångrar hon att hon inte låg kvar i sängen då hon kände sig yr. 

"Vågar knappt tänka på vad som hade kunnat hända om jag landat på annat sätt. Jag är också lite arg på mig själv för att jag inte bara låg kvar i sängen när jag kände mig yr. Hade ju bara kunnat väcka Korosh och bett honom om hjälp", skriver hon.

Krya på dig Laila!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.