Laila Bagge
Laila Bagge. - Foto: Stella Pictures

Laila Bagge till sjukhus: "Tre tänder är av och hakan sydd"

Laila Bagge har tvingats uppsöka läkare efter en läskig olycka i sitt badrum. Bland annat så har hon tvingats sy hakan och har fått en fraktur i käken.


Det var under gårdagsmorgonen som Laila Bagge, 47, klev upp för ännu en tidig morgon på Rix Fm.

Dagen innan hade det varit lite middag och firande med kollegor vilket gjorde att Laila kände sig lite tröttare än vanligt. Då hon inte ville väcka sin sambo Korosh Kananian så smög hon in på toaletten för att dricka lite vatten.

Och då blev det svart. Laila hade nämligen svimmat. 

"Stackars Korosh som vaknade av den smällen och springer in och hittar mig på golvet och dessutom ser han att jag blöder en hel del från ansiktet, skriver Laila på sin blogg.

Laila skriver på bloggen att hon plötsligt hade svimmat. Bildkälla: amelia/blogg/lailabagge

Det visade sig då att Laila slagit ansiktet och spräckt hakan. Hon slog även av delar av sina tänder.

"När ambulansen kom och hämtade mig så visade det sig att en av ambulanssjuksköterskorna var gammal kollega till min syster. Kändes på sätt och vis lite mindre otäckt att åka då, nästan som att syrran var med på nåt sätt. Alla ni som någon gång sökt akuten eller åkt ambulans vet ju hur liten man känner sig. Men det kändes så tryggt. På grund av Corona fick Korosh heller inte följa med, inga anhöriga", skriver hon fortsatt på bloggen.

Laila fick ligga kvar på sjukahuset för observation. Så här i efterhand ångrar hon att hon inte låg kvar i sängen då hon kände sig yr. 

"Vågar knappt tänka på vad som hade kunnat hända om jag landat på annat sätt. Jag är också lite arg på mig själv för att jag inte bara låg kvar i sängen när jag kände mig yr. Hade ju bara kunnat väcka Korosh och bett honom om hjälp", skriver hon.

Krya på dig Laila!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

1 timme sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

3 timmar sedan
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

3 timmar sedan
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

3 timmar sedan
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.