Söndag 28 Nov
Stockholm

Anna Anka svarar Elena Belle med öppet brev – efter makens död

Det var för ett par dagar sedan som den svenska hollywoodfrun Elena Belle höll en frågestund där hon berättade att Anna Anka inte hört av sig efter att Elenas make hastigt gått bort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var tidigare i veckan som den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 35, höll en frågestund på sin Instagram där hon berättade lite om hur livet sett ut sedan hennes make Michael Theanne hastigt gick bort i februari.

Michael Theanne och Elena Belle. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättade bland annat att hon och dottern Luna valt att flytta till en lägenhet och istället hyr ut familjens hus. Detta då hon inte vågar bo där ensam efter alla inbrott som skett i området. 

Elenas följare frågar mycket hur hon mår och om hon fått den stöttning som hon antagligen behöver. Hon har då berättat att hon mött starkt stöd från vänner och familj – samt att dottern Luna fungerar som hennes eget lilla lyckopiller.

En användare frågade då huruvida den svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 49 har hört av sig till Elena – men svaret på den frågan var nej.

"Inget som förväntades heller", skriver Elena. Bildkälla: elenabelle/Instagram

"Nej det har hon inte gjort. Ingenting som förväntades heller. Men tror inte den människan har några känslor över huvudtaget", skrev Elena. 

Anna Anka. Bildkälla: Stella Pictures

Men nu har Anna valt att skriva ett öppet brev till Elena som hon publicerat på sin Instagram. 

"Att uppleva en lång tids sorg är inte bara ohälsosamt utan onödigt", skriver Anna. 

"Döden är en transformation, och den är en naturlig och nödvändig del av livet. I min livsstilscoaching använder jag en sorgteknik och får människor att övervinna sorgkänslor", fortsätter hon. 

Hon avslutar sitt meddelande med att skriva att hon gärna vill gräva ned stridsyxan och att hon finns där för Elena.

Läs mer: Dildohämnd, kastade glas och skällsord –  här är de värsta bråken i Svenska Hollywoodfruar

Kommentera
Kopiera länk
Dela