Söndag 5 Dec
Stockholm

Anastasia har världens största kinder: "Tycker dom är för små"

Anastasia
Anastasia är besatt av att göra sina kinder större. Foto:

Anastasia har opererat sina kinder så hon nu har de största i världen. Men hon är inte helt nöjd. Hon tycker att dom är alldeles för små.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den Ukrainska modellen Anastasia Pokreshchuk, 30, har med hjälp av flera skönhetsingrepp skaffat sig världens största kinder. Men hon är fortfarande inte nöjd. Hon tycker att kinderna är på tok för små.

Sedan hon gjort sitt första filleringrepp i kinderna för fyra år sedan så har hon lagt över 25 000 kronor på injektioner. 

Hur många gånger hon har fyllt på kinderna minns hon inte längre. Det är så många gånger så hon har tappat räkningen.

Anastasia före och efter ingreppen. Bildkälla: Instagram

Läkarna varnar

Nu gör Anastasia ingreppen på sig själv och hon är "förälskad" i hur det får henne att se ut. Det är inte bara kinderna som hon injicerar med filers. Även läpparna och mungiporna får fillers. Hon har även Botox i pannan. Anastasias käke och haka har hon dessutom format om.

– Jag älskar mina kinder. Jag vill se ut såhär och jag är väldigt lycklig. Jag injicerar ofta mig själv i ansiktet, säger Anastasia, skriver brittiska Mirror.

Men det finns tyvärr lite smolk i glädjebägaren. 

– Man kan tro att dom är för stora men jag tycker att dom är lite för små nu. Det är dags att fylla på igen snart, säger hon.

Anastasia vill ha större kinder. Bildkälla: Instagram

I juli tidigare i år så gästade Anastasia programmet "This Morning". Där berättade hon att läkarna har varnat henne för flera injektioner. Det skiter hon fullständigt i.

– Det kan vara farligt men nu gör jag det med läkare och så läser jag kosmetologi online, sa hon då.

Det här är inget vi rekommenderar er att testa hemma.

Se mer i klippet ovan.


Kommentera
Kopiera länk
Dela