Söndag 28 Nov
Stockholm

Efter corona-beskedet – så mår Anna Book just nu

Det var under förra veckan som Anna Book berättade att hon hade smittats med covid-19. Nu har hon uppdaterat följarna om läget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under förra veckan som Anna Book, 50, testade positivt för covid-19. Anna berättade att det var i samband med en rad jobb som hon skulle åka iväg på som hon valde att coronatesta sig.

Till en början sa hon att hon inte hade några symptom alls. Men sedan berättade hon i en livevideo att hon kände sig väldigt förkyld. 

Hon valde dock trots sina symptom att åka till frisören. Detta resulterade i att salongen tillfälligt tvingades bomma igen efter att testet kommit tillbaka positivt.

Anna Book fick nyligen reda på att hon smittats av corona. Bildkälla: annatoledanobook/Instagram

I skrivande stund sitter Anna hemma i karantän och bestämde sig därför under tisdagen att ännu en gång sända live på Instagram. Under rådande omständigheter såg hon pigg och fräsch ut. 

Följarnas frågor handlade dock nästan oavbrutet om hennes mående och många undrade även kring hennes familjs mående då flera av dem bor under samma tak. 

– Jag kommer inte att prata om hur min familj mår kring det här med corona. Ni får gärna fråga mig om allt annat men jag väljer att hålla dem utanför det här snacket, sa Anna då. 

– Jag mår under omständigheterna helt ok men känner så klart att jag inte är helt hundra. Vi kommer att fortsätta vara i karantän. Jag har fått veta att jag inte smittar längre men man kan ju ändå inte kalla sig för friskförklarad, sa hon sedan. 

Anna fick sedan frågan om hon skulle kunna tänka sig att vaccinera sig mot corona om hon fick möjligheten. 

– Nej det skulle jag inte göra, svarade hon då. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela