Kristin riskerar fängelse efter videon på TikTok.
Kristin riskerar fängelse efter videon på TikTok. - Foto: Bildkälla: TikTok.

21-åringen riskerar fängelsestraff – efter TikTok-videon

21-åriga Kristin Hailee Farris riskerar fängelse i sex månader och böter på nästan 5000 kronor efter en video på TikTok där hon matar en svartbjörn i Tennessee, USA.


Kristin Hailee Farris, 21, hade en speciell upplevelse under sin vandring i Gatlinburg, Tennessee. Hon träffade nämligen på en svartbjörnsunge, som hon bestämde sig för att mata. Detta var något som filmades för att sedan läggas upp på den populära appen TikTok. 

”Jag är den där galna 'redneck'-tjejen er morsa alltid berättade om”, skrev hon till videon, som nu har tagits bort. 

Samhället i Gatlinburg, Tennessee, har rasat över videon då det är olagligt att mata björnar, eftersom det kan innebära fara för medborgarna. 

Här matat hon svartbjörnen. Bildkälla: TikTok.

Kristins svar på kritiken

Kristin riskerar nu att dömmas till sex månaders fängelse och böter på runt 4400 kronor. Hon har bland annat fått kritik av fältinspektör för David Sexton, Sevier County Wildlife. 

– Många matar avsiktligt björnarna med liten hänsyn till vilka konsekvenser det kan få för björnar och människor, säger han i ett pressmeddelande. 

Kristins svar på kritiken är ett långfinger mot kameran. 

Kristin svarar på kritiken genom att peka finger. Bildkälla: TikTok.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.