Stockholm

Emily Ratajkowski meddelar babylyckan i känslosam video

Emily Ratajkowski är gravid.
Emily Ratajkowski är gravid. Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Instagram.

Supermodellen Emily Ratajkowski! I en vacker och känslosam video regisserad av Lena Dunham visar hon upp den lilla kulan och pratar om känslorna kring graviditeten.


Hon är enligt många världens vackraste kvinna. Modeikonen, supermodellen och skådisen Emily Ratajkowski, 29, är gravid. Hon och maken Sebastian Bear-McClard, 39, gifte sig 2018 och nu väntar de på spänt på en liten familjemedlem. 

Det är i en egenskriven text i Vogue som Ratajkowski går ut med graviditet. Hon klär även omslaget i en vacker guldfärgad klänning och håller om sin gravidmage med båda händerna. 

Med följer även en video för Vogue av Lena Dunham, där Ratajkowski berättar hon om känslorna kring graviditeten. 

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard väntar barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Svaret angående kön på barnet

Ratajkowski inleder texten med att berätta att en av de första frågorna parets vänner har ställt är vad det är för kön på barnet. Deras svar är att de inte kommer veta det förens barnet fyller 18, och själv kan berätta det, skriver hon i Vogue. 

Hon skriver att hon vill försöka att inte tvinga på sitt barn könsstereotyper, men förstår samtidigt varför man vill ta reda på könet, då det ger en bild av vem personen inne i magen är. 

"Vem kommer den här personen vara? Vad för typ av person kommer vi bli föräldrar till? Hur kommer personen förändra vårat liv och vilka vi är?", skriver hon i Vogue. 

Emily Ratajkowski visar upp magen i en video för Vogue. Bildkälla: YouTube.

"Folk vill ha en miniversion av sig själva" 

Ratajkowski fortsätter texten och förklarar att hon sedan barnsben har fantiserat om att få en dotter, en mindre version av sig själv. Hennes psykolog berättade att det är vanligt för människor att vilja "göra om" sin egna barndom när de får barn. 

"De vill laga sig själva och deras trauman genom att försöka igen med en nystart och en miniversion av dem själva", skriver hon i Vogue

Emily Ratajkowski och maken Sebastian Bear-McClard. Bildkälla: Instagram.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.