Onsdag 26 Jan
Stockholm

Annica Englund om sorgen: "Tredje gången gillt"

Det är i ett Instagraminlägg som Annica Englund nu berättar att hon fått missfall för tredje gången. Hon berättar även i inlägget att paret nu väljer att ta hjälp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i augusti som influensern Annica Englund, 30, berättade för sina följare att hon och pojkvännen Elias Lindholm, 25, tvingats gå igenom inte ett – utan två missfall under loppet av bara några månader .

"I början av sommaren fick jag reda på den fantastiska nyheten att jag var gravid. Men i vecka sex fick jag missfall vilket var väldigt traumatiskt. En månad senare fick jag reda på att jag var gravid igen. Denna gången var Elias i Kanada så jag fick gå igenom det hela själv men med fantastiskt support från honom", skrev hon då. 

"Anledningen till varför jag berättar detta är för att jag vill att ni som går igenom samma sak ska veta att ni inte är ensamma. Men ska inte låtsas som att man är ok. Jag är inte ok. Nu kommer jag att behöva lite tid att läka tillsammans med Elias och göra det som är bäst för oss", avslutade hon.

Efter det har paret rått om varandra och bland annat börjat beta av en så kallad "bucketlist" med saker som de alltid velat göra. 

Nu senast åkte de till Marbella för att ta del av stadens vackra miljöer, lyxiga restauranger och härliga hiking-leder. 

Men nu berättar Annica att hon på nytt fått tråkiga nyheter. 

"I Marbella var min mens sen och jag kände mig gravid, så jag tog ett test men det var negativt. Jag tog sedan ett till test två dagar senare och det var då positivt. Tredje gången gillt tänkte vi. Men ett par dagar senare kände jag att någonting kändes fel och då insåg jag vad som skulle ske. Och det hände igen. Blodet, smärtan – det var ett till missfall", skriver hon och fortsätter:

"Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är arg och ledsen. Imorgon ska vi sätta igång en utredning på en privatklinik och vi tar en privat då jag inte vill ha svaret att vi inte kan bli hjälpta", berättar Annica. 

I kommentarsfältet blir hon nu överöst med stöd och kärlek från både vänner, bekanta men även följare som berättar om sina egna erfarenheter. 

Läs mer: 

Så träffades Annica Englund och pojkvännen: "Man måste våga"

Så löd det första meddelandet som Annica Englund skrev till sin pojkvän

Kommentera
Kopiera länk
Dela