Alexandra Nord om skräcknätterna i PH: "Fick gömma mig i källaren"

Under den senaste veckans avsnitt av Paradise Hotel har det minst sagt varit bråkigt där inne. Arvid Stenbäcken har gjort flertalet utfall mot Alexandra Nord som var nära på att lämna programmet.


Det är var under gårdagens avsnitt som starka känslor rördes upp inne på lyxhotellet i Paradise Hotel

Bråk bröt ut på flera håll och många deltagare grät och skrek. Två av de som hamnade i konflikt var Alexandra Nord och Arvid Stenbäcken. Detta efter att Arvid flertalet gånger gjort verbala utfall mot Alexandra som slutligen inte hade något annat val än att försvara sig. 

Alexandra Nord hade det tufft inne på hotellet. Bildkälla: Fredrik Nilsson

På Instagram har det blivit kaos bland tittarna som anser att det Arvid sysslar med är ren och skär mobbing och att Alexandra gjorde det bra som orkade stanna kvar.

Arvid Stenbäcken. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Många har även ifrågasatt varför produktionen inte gick in och avbröt.

Under en frågestund berättar nu Alexandra att det många gånger var jobbigt att stanna kvar inne på hotellet och att hon flera gånger ville åka hem. Men hon berättar även att produktionen gick in och avbröt då hon både fick avlägsna sig från hotellet samt gömma sig i källaren. 

"Produktionen avbröt tillslut", berättar Alexandra. Bildkälla: alexandranord/Instagram

"Det gjorde dom tillslut. Men behövde lämna huset en gång och sen fick jag gömma mig i källaren några gånger när det blev för mycket. Men antar att produktionen hade fått tillräckligt med material för att skapa lite drama i avsnittet", skrev hon.

På sociala medier möts nu Alexandra av ett starkt stöd från tittare som skriver att de hoppas på att hon tar sig till finalen efter allt hon tvingats utstå i programmet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.