Måndag 23 Maj
Stockholm

Alexandra Nord om skräcknätterna i PH: "Fick gömma mig i källaren"

Under den senaste veckans avsnitt av Paradise Hotel har det minst sagt varit bråkigt där inne. Arvid Stenbäcken har gjort flertalet utfall mot Alexandra Nord som var nära på att lämna programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är var under gårdagens avsnitt som starka känslor rördes upp inne på lyxhotellet i Paradise Hotel

Bråk bröt ut på flera håll och många deltagare grät och skrek. Två av de som hamnade i konflikt var Alexandra Nord och Arvid Stenbäcken. Detta efter att Arvid flertalet gånger gjort verbala utfall mot Alexandra som slutligen inte hade något annat val än att försvara sig. 

Alexandra Nord hade det tufft inne på hotellet. Bildkälla: Fredrik Nilsson

På Instagram har det blivit kaos bland tittarna som anser att det Arvid sysslar med är ren och skär mobbing och att Alexandra gjorde det bra som orkade stanna kvar.

Arvid Stenbäcken. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Många har även ifrågasatt varför produktionen inte gick in och avbröt.

Under en frågestund berättar nu Alexandra att det många gånger var jobbigt att stanna kvar inne på hotellet och att hon flera gånger ville åka hem. Men hon berättar även att produktionen gick in och avbröt då hon både fick avlägsna sig från hotellet samt gömma sig i källaren. 

"Produktionen avbröt tillslut", berättar Alexandra. Bildkälla: alexandranord/Instagram

"Det gjorde dom tillslut. Men behövde lämna huset en gång och sen fick jag gömma mig i källaren några gånger när det blev för mycket. Men antar att produktionen hade fått tillräckligt med material för att skapa lite drama i avsnittet", skrev hon.

På sociala medier möts nu Alexandra av ett starkt stöd från tittare som skriver att de hoppas på att hon tar sig till finalen efter allt hon tvingats utstå i programmet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela