Det jobbar Paradise Hotel-Niclas med utanför programmet

- 02/12/2020, 13:44 -

Niclas Hansen Johnson berättar vad han pysslar med när han inte dansar till "Un, dos, tres", inne på Paradise Hotel.

Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före. Och nu har det börjat dra sig mot finalvecka. 

Någon som fått väldigt mycket TV-tid under årets säsong är Niclas Hansen Johnson. Niclas klev in som grottman och har trots dåliga odds klarat sig länge på hotellet.

Men det var faktiskt inte i år som Niclas sökte in till Paradise Hotel. I Q/A med Ellinor Svensson på Expressen berättar han nu att det var för många år sedan som han skickade in en ansökan till Paradise – men att han då inte kommit med. 

– Jag skickade in två nakenbilder i min ansökan. Så jag tänkte att det är väl knappt att de läser brevet, berättar han. 

I Niclas första ansökan för flera år sedan så skickade han med två bilder där han var spritt språngande naken. Bildkälla: Youtube

Niclas nakenbilder gick inte hem och han kom inte med. Men han tänkte inte mer på det utan fortsatte att knata kring i livet. 

Men plötsligt en dag 2019 så var det en av castarna som skrev till honom på Tinder, där hon fått syn på hans bilder och tyckte att han skulle passa i Paradise Hotel. 

Tre månader senare var han i Mexiko. 

Det jobbar han med utanför

Men vad pysslar då Niclas med när han inte dansar till "Un, dos, tres" inne på Paradise? Jo, han kombinerar nämligen två olika sorters jobb.

– Jag jobbar som säljare och är även utbildad hälsocoach. Som hälsocoach hjälper jag folk att nå sina mål när det kommer till träning och hälsa, berättar han. 

Läs mer: 

Det här jobbar Paradise Hotel-deltagarna med utanför programmet

Här är alla som varit programledare för svenska Paradise Hotel