Linda Skugge avslöjar Kristian Luuks okända dejtingliv

- 02/12/2020, 15:17 -

Det är i morgonprogrammet "Gott snack" som Linda Skugge avslöjar allt om sitt eget – och Kristian Luuks dejtingliv.

Det var i oktober 2017 som beskedet kom: programledarna Carina Berg, 43, och Kristian Luuk, 54, skulle skilja sig efter tolv år tillsammans. 

Kristian och Carina på Kristallen 2014. Bildkälla: JONAS EKSTRÖMER / TT

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner", skrev Carina ut på sin Instagram.

Inte långt senare föll Berg pladask för den 12 år yngre fotbollsspelaren Erik Berg, 31, och idag väntar hon parets andra barn. 

Kristian har å andra sidan kört på som singel men lever enligt vännen, författaren och journalisten Linda Skugge ett aktivt dejtingliv. Detta berättar hon i morgonprogrammet "Gott snack" med Fredrik Söderholm.

Linda Skugge. Bildkälla: PONTUS LUNDAHL / TT

– Det var Kristian som installerade Tinder på min mobiltelefon. Han berättade att man ska ha bilder där man ler och så vidare. Han var helt öppen med hur mycket han hade raggat på Tinder och hur många han hade varit med, men det kanske han blir arg över att jag berättar, skämtade Linda. 

Luuk avslöjade även sina bästa knep och vad det är som går hem när man är ute på grönbete på Tinder. 

– Han berättade att det är skratt och humor som fungerar när man raggar på Tinder. Och jag måste säga att det stämmer, berättar Linda. 

Kristian Luuk. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

– Vad hade han för åldersspann?, frågade Fredrik. 

– Då dejtade han väl någon som han tyckte var lite för ung men som han var tillsammans med då. Han tyckte verkligen att hon var toppen. Men de är inte tillsammans längre, avslutade Linda. 

Hela avsnittet hittar du här.