Lördag 23 Okt
Stockholm

Enligt källor: Carola är klar för Let's Dance 2021

Carola är enligt rykten klar för Let's Dance 2020.
Carola är enligt rykten klar för Let's Dance 2020. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Enligt nya uppgifter som nått Aftonbladet ska en av Sveriges största artister Carola Häggkvist delta i vårens upplaga av Let's Dance.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I vår drar det populära dansprogrammet Let's Dance igång med ledning av David Lindgren och Petra Mede. Det blir första året på länge som nya programledare tar över efter Tilde de Paula och David Hellenius.

Vilka som kommer delta har produktionen valt att hålla på än så länge – men nu avslöjar uppgifter till Aftonbladet att ingen mindre än Carola Häggkvist, 54, är en av de som kommer valsa runt på Let's Dance-golvet till våren. Detta tillsammans med Tobias Karlsson som gör en comeback i programmet.

Tackat nej tidigare år

Att få med Carola har TV4 i flera år kämpat med, men artisten har varje gång tackat nej. I fjolår förklarade hon att det berodde på att hon var skeptisk till den uppmärksamhet och de skriverier som programmet leder till.

Men i och med coronaviruset och inställda konserter och gig verkar det som att Carola ändrat sin attityd kring en medverkan.

– Egentligen är jag som klippt och skuren för ”Let’s Dance”. Jag hade verkligen gett järnet. Åh, vad det hade varit roligt, man blir ju euforisk av att dansa, precis som när man sjunger, berättade artisten för Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela